Programul de Vara Omiduta Vesela pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani

Fundatia Chance for Life lanseaza din luna iulie a anului 2013 un nou program creativ pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. Acesta se intituleaza Omiduta Vesela si este o continuare a Atelierelor Creative organizate pe parcursul anului scolar in gradinite si scoli din Bucuresti.

Timp de doua saptamani, prin jocuri si activitati de educatie non-formala distractive si interactive, prin povesti si activitati de lucru manual, copiii vor porni intr-o aventura in care isi vor dezvolta creativitatea, imaginatia si abilitatile practice. Vor pasi intr-o lume in care vor dobandi cunostinte din domenii diverse (arta, istorie, natura) intr-un mod practic experimentand printr-o varietate de mijloace, folosindu-si toate cele 5 simturi. Cei mici vor capata incredere in sine si isi vor dezvolta capacitatea de a lucra in echipa.

In plus, copii vor beneficia de o ora de engleza sau germana cu profesionistii de la Britanica Learning Centre.

Programul de vara se desfasoara in doua perioade 1 – 12 iulie sau 15 -26 iulie, de luni pana vineri intre orele 09.00 – 13.00 la sediul scolii de limbi straine Britanica Learning Centre in Bd. Ferdinand, nr. 126A, sector 2. Taxa de participare este de 500 de lei.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, va invitam sa trimiteti un mail la adresa diana.ferent@ chanceforlife.ro sau sa sunati la numarul 0726.207.082.

Pentru copii mai mari, puteti afla mai multe detalii despre programe de vara la adresa de mail office@britanica.ro.

Toate fondurile obtinute in urma Programului de Vara Omiduta Vesela vor fi directionate catre Programul Speranta pentru Azi al Fundatiei Chance for Life care sprijina integrarea socio-profesionala a tinerilor defavorizati.

Afis Scoala de vara Omiduta Vesela

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

 

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.