Inspir și expir
Leave a comment

4 cm în minus după tratamentul la clinica de dermatologie estetică, Yiara

Aproape în fiecare an, prin februarie, mă apucă așa o frenezie să îmi ajustez corpul, pielea, tenul și părul pentru cele două săptamâni la mare. Dintre toate lunile din an, doar două săptămâni din iulie mă mobilizează să fac ceva la exterior cu corpul meu.

Sigur, eu am grijă de interior în fiecare zi: alimentație, hidratare, sport, odihnă. Însă când vine vorba de plajă, tot ce este imagine începe să conteze. Pe undeva superficial, nu? Sau poate e de fapt respect și iubire de sine. În orice caz, așa cum vă ziceam într-un articol anterior, celulita este în vizor.

Elasticitate și fermitate

Dar înainte să vorbim despre celulită, haideți să vorbim despre tonusul pielii, elasticitate și fermitate. Ei bine, pe lângă vârstă, sarcini și tulburări hormonale, factorii care pot deteriora calitatea pielii sunt lipsa hidratării, expunerea neprotejată și îndelungată la soare și alimentația. Din ce observ eu, nu e suficient să ai câțiva ani la activ de mâncat corect și hidratare ca la carte. Contează foarte mult ce regim de viața ai avut încă din adolescență. Asta ne responsabilizează și mai mult pe noi, părinții.

Vacuum, infraroșu, radiofrecvență

Revenind la deteriorarea pielii, pentru a-i îmbunătăți aspectul eu am făcut 6 ședințe cu VelaShape la clinica de dermatologie estetica, Yiara. Acest aparat presupune:

  • Vacuum, ideal pentru celulită
  • Infraroșu, ideal pentru stimularea celulară
  • Radiofrecvența stimulează fibrele de colagen și elastină

Este  necesar ca înainte să apelam la proceduri de remodelare sau de slăbire rapidă, să efectuăm proceduri de îmbunătățire a texturii pielii: elasticitate și tonus.

Eu observ îmbunătățiri în zona abdomenului, unde după două sarcini pielea nu mai are aceeași ferminate. După 6 ședințe cu drenaj limfatic și Vela Shape, aspectul este vizibil îmbunătățit. Mai mult decât atât, am scăpat de 4 cm în circumferință. Iuhuuu.

Atenție la alegerile pe care le faceți

Pentru fese și coapse, obiectivul a fost combaterea celulitei. De la gradul III, am ajuns la gradul II. Voi reveni la clinică pentru câte un tratament lunar de întrețienere. Dacă alegeți să vă remodelați corpul cu ajutorul tratamentelor corporale, vă recomand să alegeți clinici specializate cu personal calificat. Mai mult decât atât, eu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de curățenie și de dezinfectarea aparaturii de la o clientă la alta. Haideți, ladies, vara ne așteaptă. Corpul nostru merită ce e mai bun.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Sabina Ghiormescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree