Repechage, masca faciala “tinerete fara batranete”

Cred ca de vreo 5 luni am cateva vouchere la un spa mare din Bucuresti pentru tratamente faciale. Daca nu sta nimeni de capul meu sa ma duc, eu gasesc, de fiecare data, altceva mai util (cred eu) de facut. Insa, intr-o zi, primesc un mail cu o invitatie de la salonul Belle Sophia la testarea unui nou tratament pentru ten, cu accent pe zona ochilor. Ah, zona ochilor!!! Cearcane, pungi, riduri, toate tradeaza cea mai frumoasa meserie din lume: mama de copii mici.

Ideea tratamentului imi suradea prin necessitate si prin faptul ca tratamentul are la baza o alga binefacatoare pentru feritatea pielii. Cum nu stiam zona unde se afla salonul Belle Sophia, am pus GPS-ul dupa ce am terminat o intalnire la Mall Vitan si pana sa ma asez mai bine in scaun si sa-mi potrivesc ochelarii de soare, am si ajuns.

Mihaela, reprezentantul Repechage, mi-a explicat cum sta treaba cu tratamentul la care urma sa ma supun. Dupa demachiere, Tatiana mi-a aplicat pe ochi un fel de gel foarte gros (asa simteam eu) si extrem de rece. De aici si efectul instant calmant. Opti-Firm are la baza o combinatie de extracte naturale din Gingko Biloba, Goto Kola, Alga Ulva Lactuca/Aosa (alga ce contine dipeptide si tetrapeptide vizate care confera fermitate pielii) si enzime care stimuleaza secretia de Crisina, combinatie care reduce ridurile, cearcanele si pungile de sub ochi. Aceasta formula exclusiva, imbogatita cu proteine marine avansate, mareste fermitatea pielii si diminueaza liniile si ridurile din zona delicata a ochilor. Confera hidratare optima si calmeaza.

Apoi, Tatiana mi-a aplicat o masca racoroasa de alge proaspete pe toata fata, cu care am stat aproximativ 10-15 minute si despre care imi povestea ca are efect similar botoxului. Dupa cele 15 minute, cosmeticiana a indepartat masca si a inceput sa-mi faca un masaj facial calmant cu C-Serum, moment in care eu aproape ca am adormit.

1

5

6

7

Dupa tratament, am fugit repejor acasa ca nu o alaptasem pe Iulia de cateva ore bune. Am apucat sa ma studiez atent in oglinda abia pe la 9 seara. Am zambit larg. Am vazut ca ultimul rid de pe pometele drept nu mai este asa vizibil. Mi-am amintit. Efectul de botox. Am zambit si mai larg. Da, chiar s-au estompat ridurile din jurul ochilor. Si astfel, am adormit zambind, cu teama ca nu cumva a doua zi dimineata magia sa dispara. Nu, nu a disparut, nici azi, la 5 zile de la tratamentul facial. Mihaela mi-a oferit o crema hidratanta Repechage pe care o folosesc si dimineata si seara, silitoare, ca un scolar in prima saptamana din clasa a I-a. Sa fie Repechage povestea tineretei fara batranete?

Text: Ana Nicolescu

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.