Revine TIRIBAM TIRIBUM, cel mai iubit spectacol pentru copii

Cel mai iubit si asteptat spectacol pentru copii revine. Sambata, 23 februarie 2013, de la ora 11:00, la CinemaPRO, Gasca Zurli cheama toti copiii si parintii  cu chef de joaca la spectacolul « TIRIBAM TIRIBUM », primul si singurul show pentru copii din Romania.

TIRIBAM TIRIBUM schimba tot ceea ce se intampla pana acum in entertainment-ul pentru copii: muzica originala, costumele fascinante, actorii experimentati si conceptul unic al show-ului determina toti spectatorii sa intre in joc.

Este un spectacol in care si cei mici si cei mari sunt invitati sa cante, sa danseze, sa se ridice in picioare, sa strige, sa tina pumnii, sa numere.

Zana Buna are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrajitoarea super aiurita Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, incearca sa fure distractia copiilor! Are oare vreo sansa? Cand copiii se aliaza cu Gasca Zurli si scot arsenalul de cantece, jocuri, magie si buna dispozitie, Tura-Vura descopera ca binele invinge, iar vrajile nu au nici un efect.

Povestea este sustinuta de cantecele favorite ale copiilor – Are mama o fetita, Daca vesel se traieste, Numaratoarea, dar si de cantece noi originale, ritmate, cu text frumos si usor de retinut. Spectacolul este simplu si usor de inteles de cei mici, coregrafiile sunt usor de imitat iar mesajul este intotdeauna cu un subtext si pentru parinti.

Unul din marile atuuri ale spectacolului este transformarea personajelor negative in personaje haioase, simpatice, neindemanatice. Copiii au nevoie de personaje negative usor de invins cu mintea, usor de corectat cu sufletul. In conceptele Zurli,  personajele negative sunt aiurite, zapacite, sparge- oale, incurca-borcane. Intentiile lor rele sunt doar de suprafata. Privirea lor e prietenoasa, vocea poate sa fie calda si actiunile ei pot cel mult sa aduca zimbetul pe buzele copiilor.

Anul trecut, spectacolul TIRIBAM TIRIBUM a fost vizionat de peste 100.000 de copii din toata tara si implicat in campania „Ai in plus o carte, da-o mai departe” si in Festivalul „PROISTORIAFEST”.

Biletele s-au pus in vanzare la casieria CinemaPRO (telefon 031.824.13.60) si on-line pe vreaubilet.ro, telefon 0724. 016.269; 0725.873.282

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Poster Tiribam Desen#9B8814_art

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.