Riduri de expresie, riduri de veselie

Am facut zilele trecute o sedinta foto profi, prima de pana acum, asa, cu tot tacamul, make-up, coafura, consilier vestimentar, locatie minunata si doi fotografi priceputi. Cand am primit pozele, absolut superbe, mi-am vazut prima oara varsta, ca intr-o oglinda. Mi-am vazut ridurile de la ochi. Din ce in ce mai multe. Sora mea zice ca sunt ale mele si ca ma definesc, ca sunt riduri de veselie, ca rad foarte mult si larg si ca sa nu le photoshopez. Nu stiu ce sa zic, dar ma cam mananca degetele.

Intre timp, ma gandesc sa fac o vizita la Nomasvello Floreasca pentru pachetele de intinerire faciala. Iata ce cadou minunat puteti s ava faceti de Craciun:

Pachetul de intinerire facial include 2 sedinte curatare facial ProSkin + 2 sedinte tratament nutritive (gel colagen) + 1 sedinta IPL Rejuvenare si costa 350 lei, in loc de 535 lei.

Pachetul facial express contine 1 sedinta curatare ProSkin + 1 sedinta hidratare LED + 1 albire dentara, la 490 lei, de la 1080 lei.

Pachetul corporal express iti aduce 4 sedinte LED anticelulitic + 4 sedinte LED fermitate pentru numai 490 lei, in loc de 1080 lei.

Pachetul de epilare definitive te rasfata cu 1 sedinta IPL axile + 1 sedinta IPL inghinal + 1 sedinta IPL mustata pentru a scapa repede si usor de peste 30% din firele de par inestetice cu doar 330 lei, in loc de 405 lei.

Nomasvello

Craciun fericit si multe zambete!

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.