Știri
Leave a comment

S-a lansat Academia de Alaptare

Asociatia Totul pentru Tine si Copilul Tau (ATTCT) a lansat Academia de Alaptare la data de 10 mai 2013. Academia de Alaptare promoveaza, protejeaza si sustine valorile alaptarii prin sprijin efectiv, informatii bazate pe dovezi si educatie.  In opinia echipei Academiei de Alaptare Laptele Matern este cea mai complexa hrana pentru pruncii nou nascuti.

Evenimentul de inaugurare le-a avut ca gazde pe doamnele Georgeta Musat (Presedinta ATTCT si prima moasa din Romania certificata expert international in consultanta de lactatie) si Oana Constantinescu (consultant comunicare si resurse umane si mama a unei fetite de aproape un an si jumatate).

Avand in spate o experienta indelungata in rezolvarea diverselor dificultati intampinate de mame in alaptarea si ingrijirea bebelusilor nou-nascuti, dna Georgeta Musat a cooptat o echipa specialisti cu experienta clinica practica pe mai multe arii si avand in portofoliu foarte multe cazuri rezolvate, lucrand intru intampinarea viziunii  “O societate in care suportul educational, social si medical pentru tinerele cupluri si nou nascuti este pe primul plan”. Demersul este abia la inceput dar planurile Academiei de Alaptare nu se opresc aici, urmand o serie de proiecte care sa ofere cat mai mult sprijin cuplurilor de parinti, inclusiv celor cu oportunitati reduse, totul desfasurandu-se sub acronimul incarcat de simboluri al Academiei de Alaptare – ADA (a da, a darui).

Asociatia “Totul pentru Tine si Copilul Tau” este primul ONG de profesionisti in Alaptare din Romania, recunoscut de Asociatia Internationala si Alianta Europeana a Consultantilor de Lactatie (ILCA si ELACTA).

Printre sustinatorii actiunii se numara Comunitatea Desprecopii.com, Qbebe, GoKid, Urbankid.ro, Mamicaurbana.ro, companiile Motherlove si Aqua Carpatica.

Toate informatiile sunt disponibile pe pagina Facebook https://www.facebook.com/AcademiaDeAlaptare si site-ul Asociatiei: www.attct.ro

Call Sprijin Alaptare 0725 278 284 (07ALAPTATI) Email info@academiadealaptare.ro

 Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree