Sa fie ursul animalul Romaniei? Vino sa aflam pe 1 iunie!

Dragii mei, va multumesc pentru propunerile de animale reprezentative pentru Romania. Am observat ca barbatii tind sa spuna zimbru. Asta si din sondajul offline pe care l-am facut de fiecare data cand ma intalneam cu cineva. Mi-a placut tare mult comentariul lui Gabi: rasul… e reprezentativ pentru Romania, si animalul, si actul in sine.

Insa, castigator la puncte este ursul carpatin. Ce se intampla acum? Propunerea voastra, devenita propunerea din partea blogului Mamica Urbana, va intra in competitie cu propunerile altor 2 bloguri. Pe 1 iunie, vom afla propunerea castigatoare. De aceea, va invit pe toti cei care v-ati facut timp si ati scotocit prin sertarele mintii, prin copilarie sau prin imaginatie, duminica, de Ziua Copilului, la ora 11:00 în Baneasa Shopping City sa vedem daca ursul nostru va învinge.

Animalul castigator, ca sa zic asa, va fi pictat, live, de Guido Daniele pe umarul lui Sore. Acum incerc sa mi-o imaginez pe Sore cu un urs impunator pe umar… Voi nu sunteti curiosi? Haideti sa aflam impreuna.

Tot atunci, ii astept pe castigatori sa intre in posesia invitatiilor la Grand Cosmos. Acestia sunt Marian, Diana si Lavinia P. Va rog sa imi trimiteti, pe adresa ana.nicolescu@mamicaurbana.ro, numele complet, numarul de telefon si adresa de mail. Invitatiile pot fi ridicate de la casa de bilete pe baza unui act de identitate.

Pentru cei care au ratat articolul cu concursul, va spun ca Baneasa Shooping City il aduce in Romania, in exclusivitate si in premiera, pe artistul hiper-realist, Guido Daniele.  Picturile lui le veti putea vedea in perioada 30 mai – 9 iunie, in cadrul expozitiei Handimals – Wildlife of the Human Hand. Colectia de fotografii din Bucuresti contine 24 de tablouri si va fi deschisa publicului larg. Va fi amplasata in mall, in zona brutariei Paul de la parter.

Pe 1 iunie, de la ora 11.00, Guido Daniele va face o demonstratie live, pictand pe umarul lui Sore animalul desemnat ca reprezentativ pentru Romania. Evenimentul este dedicat atat celor mici, cat si adultilor, atat celor initiati in arta, cat si noua, muritorilor de rand, care vrem sa ne bucuram sufletul si sa admiram culoare, talent, imaginatie, viziune.

Mana sus cine vine! Va astept cu drag.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.