“Sa reinventam Craciunul – Ce n-ai fi pus niciodata in brad! ” . Atelier de decoratiuni pentru pomul de Craciun, din seria PROIECT13

PROIECT13, platforma de creativitate in moda si stil de viata

CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizeaza sambata, 8 decembrie a.c., cu incepere de la ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.7) atelierul de decoratiuni neconventionale de Craciun, „Sa reinventam Craciunul”. Trainerii Creative Arts va vor arata cum sa va realizati singuri decoratiuni spectaculoase folosind borcane, pahare de plastic, becuri, clesti de rufe si multe alte obiecte care nu ar fi avut ce cauta pe masa sau in bradul de Craciun.

Acesta reprezinta cel de-al 6-lea atelier din platforma de creativitate numita Proiect13 care va cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate în perioada toamna 2012-primavara 2013.

Noi va cerem urmatoarele:

– o instalatie de brad din cea mai simpla

– un borcan cu capac cu filet, care se inchide etans

– un bec obisnuit

Noi va aducem urmatoarele: ace, ata, foarfece, material textil, nasturi, glitter, hartie, fundite si toate cele necesare pentru a pleca acasa nu cu una, nu cu doua, nu cu trei, ci cu sase decoratiuni minunate, toate realizate prin reciclare.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura într-o atmosfera boema, specifica ceainariei Caffé D`Arthé, astfel ca toti cei prezenti se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice, sortimente variate de ciocolata calda numai buna pentru sezon si cu dulciuri si dulceturi homemade delicioase.

Costul atelierului „Sa reinventam Craciunul – Ce n-ai fi pus niciodata in brad!” este de 45 de lei. Acest cost include toate materialele ṣi accesoriile folosite de participanṭi si un voucher de 10 pentru bunatatile ceainariei.

Alte detalii:

• Atelierul se va desfasura la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7)

• Varsta recomandata pentru participanṭi: intre 14 ṣi 80 de ani

• Data limita de înscriere: 08.12.2012, ora 10:00

• Durata cursului: 4 ore;

• Înscrierea si obtinerea de alte informatii se pot face, între orele 10:00 ṣi 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la anca@creativearts.ro; 0721.321.890;

• https://www.facebook.com/Proiect13

 

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.