Scoala de Vara Antipa. Cum se face un Herbar de Muzeu?

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa“ astepta copiii sa porneasca intr-o noua aventura alaturi de reprezentantii ”popoarelor” din Regnul Plantelor, la ultimul modul al Scolii de Vara ”Antipa”, 2012.

Copiii vor descoperi cum se face un Herbar de Muzeu si care este rolul unei colectii de plante. Ne vom indrepta atentia catre vegetatia ce ne inconjoara: plante cu flori, arbori, arbusti, fiecare cu structuri si caracteristici deosebite si totodata extrem de importante pentru noi.

In oras, orice petec de umbra, de vegetatie este ca un mic rai. Plantele lemnoase sau ierboase curata de praf si de gazele daunatoare aerul unui oras. Le vom descoperi si le vom incadra intr-un Herbar de Bucuresti.

Va asteptam in perioada 20 – 31 august, de luni pana vineri intre orele 9 si 11, la Muzeul ”Antipa” sa va luati licenta de botanisti.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil.

Participarea unui copil la 2 module diferite din programul Scoala de Vara Antipa costa 350 Ron.

500 Ron costa participarea aceluiasi copil la trei module diferite.

Participarea fratilor la un modul al Scolii este 350 Ron pentru ambii copii si 700 Ron daca acestia aleg sa fie prezenti la trei module diferite.

Inscrieri de participare se fac in limita a 15 locuri, pe adresa de email : florentinap@antipa.ro .

 

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.