Am slăbit 3.5 kg doar din grăsime. Nu am pierdut masă musculară. Nu m-am dezhidratat

Înainte de Paște s-a încheiat cea de-a doua ediție de antrenamente la Revvolution. Până acum un an făceam sport ca să pot să mănânc orice și să nu arăt disgrațios. Căci sunt destul de grumandă. Aveam o alimentație clean și care respecta anumite principii dar nu ca să slăbesc, ci din convingere că așa este benefic pentru fucționarea cât mai bună a corpului meu. Însă, am aflat pe propria mea piele că poți să greșești mâncând aparent corect, eco, bio, prin combinațiile pe care le faci. O salată cu avocado, mix de seminte, ton, măsline și ulei poate să conțină la fel de multe calorii ca o porție de cartofi părjiți cu friptură. Așa că mare atenție. Recomand consiliere cu un nutriționist.

La evaluare mi-am întărit convingerea că slăbitul este 80% alimentație și 20% mișcare. Am slăbit 3,5 kg într-un mod super smart. Aceste 3,5 kg sunt grăsime. Nu am pierdut masa musculară sau din apă. Dimpotrivă. Tanita, cântarul de evaluare, a detectat o tonifiere a mușchilor cu 20% și îmbunătățirea hidratării. Vârsta metabolică a scăzut la 22 de ani. Săptămâna aceasta împlinesc 38 de ani. WOW. Asta numesc eu slăbit sănătos.

Meniu personalizat de post

Am primit, așa cum am solicitat, meniu personalizat de post. Este prima oară în 20 de ani de când țin posturile integral și nu mă plictisesc, nu simt senzație de foame pentru că am un meniu echilibrat și variat. În meniu am avut verdețuri tipice de primăvară, legume, linte, năut, lapte vegetal, fructe proaspete și deshidratate și semințe. Am învățat să beau corect apă datorită unei aplicații pe telefon cu un reminder drăguț ?.

Febră musculară după fiecare antrenament

Antrenamentele sunt în continuare extrem de variate. Din februarie până acum nu am făcut niciun antrenament la fel. Ceea ce pentru mine este mi-nu-nat deoarece există momente cheie în abonamentele la sală când pot renunța cu ușurință și fără remușcări. La Revvolution, confirmarea că de fiecare dată sunt exerciții diferite este faptul că după fiecare antrenament am febră musculară. Convingerea mea este că acest tip de exerciții accelerează metabolismul și implicit arderile grăsimilor. Așadar favorizează slăbitul și tonifiază mușchii.

După slăbit, port din nou haine slim fit

Cât despre remodelarea corporală, ei bine acum am curaj să port blugii de culoarea somonului fără să mă simt complexată de coapsele mele. Port sacourile pentru că nu mă mai strâng mânecile la brațe. Reușesc să îmi închid nasturii de la cămăși, așa că am reactivat cămășile în garderoba mea. Intru în fustele de acum doi ani și tricourile nu mai stau mulate.

Foto: Cristina Nichituș Roncea
Foto: Cristina Nichituș Roncea

Am descris detaliat conceptul Revvolution în primul articol, percepția despre el și rezultatele după prima lună. Revin cu detalii despre importanța hidratării mai ales în programele de slăbit.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

7 comentarii

  1. mi-am comandat și eu azi pachetul UP (online, că nu am cum să ajung la ei la sală). Abia aștept să încep antrenamentul și să primesc meniul 😀

  2. Felicitari! Ma bucur din suflet! Am citit si primul articol… Par extrem de variate… exercitiile fizice si meniul. 🙂

  3. Tie îți folosesc antrenamentele mai mult pentru sănătatea fizica și mai puțin pentru îmbunătățirea aspectului, pentru ca arați bine oricum. 😊

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.