Spectacol Zurli “Vreau pupic de noapte buna”, 18 octombrie, ora 11.00, Palatul National al Copiilor

Gasca Zurli a pornit in turneu in toata tara cu cel mai nou spectacol al sau, Vreau pupic de noapte buna.

Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli, Yuppy, Tanti Prezentatoarea si Zana Buna le dau intalnire tuturor prietenilor din Bucuresti duminica, 18 octombrie, la ora 11.00, la Palatul National al copiilor, intr-un spectacol plin de culoare si voie buna.

Vreau Pupic de noapte buna” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei in motive de joaca. Trezitul dimineata, spalatul pe dinti, imbracarea pentru scoala sau gradinita si momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discutii si negocieri. Si cu cat parintii devin mai nerabdatori si mai nervosi cu atat mai puternica e incapatanarea celui mic. Noi stim cum sa transformam aceste momente in clipe amuzante imbracand in joaca fiecare actiune: Hai scoala-te, ridica-te, trezeste-te se pot spune in foarte multe feluri. Dimineata da startul intregii zile si noi alegem sa o incepem frumos, cu cantec, joc si voie buna iar seara o inchidem cu afectiune, caldura si atentie. In spectacolul “Vreau Pupic de noapte buna” ii invatam pe parinti cum sa obtina asta jucandu-se cu copiii lor si nu enervandu-se.


Programul complet al spectacolelor si detalii gasiti aici.

Biletele se gasesc la casieria Palatului National al Copiilor de luni pana vineri intre orele 12:00-18:00, sambata intre orele 12:00-14:00, detalii la telefon: 021/330.2277 si la magazinele partenere Eventim (click aici).

Pret bilet: 40 Ron cat.IV, 60 Ron – cat. III, 80 Ron – cat.II, 100 Ron – cat.I

*Daca un adult tine un copil in brate, plateste un singur bilet.

*Daca raman bilete nevandute, acestea se vor gasi la intrare cu aproximativ o ora inainte de spectacol.

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.