Știri
Leave a comment

Stafeta in saci si Ski Race pentru copiii mamelor bloggerite, la Family Olimpics

Competitie organizata de World Vision, in parteneriat cu Mamica Urbana

Weekend-ul se anunta canicular, iar pentru copii nu e nimic mai plictisitor decat sa stea in casa. Noroc ca cei de la World Vision Romania, Asociatia 11even si Dolce Sport desfasoara o suita de evenimente sportive “Family Olimpics” pentru petrecerea timpului liber in mod placut, alaturi de familie si prieteni.

 

Sambata, 28 iulie si duminica, 29 iulie, parinti, copii si grupuri de prieteni sunt asteptati, dimineata si dupa-amiaza, pe racoare, in parcul Tineretului, intrarea Cutitul de Argint, la terenurile de sport special amenajate. Aici, copiii si parintii se vor bucura impreuna de activitati sportive in aer liber, jocuri si concursuri si multe premii. Inscrierea si participarea sunt gratuite. Ce ne vom juca: stafeta in saci, mini golf, badminton, fotbal, minibasket, yo-yo si multe alte jocuri de care poate nici nu ati auzit.

Pentru fanii zumba, avem o surpriza: Roxana Chiperi, instructor aerobic World Class ne va face o demonstratie de zumba chiar in parc. Aici, pe langa copii, invitam mamicile si taticii sa se alature dansului care face bine sanatatii si siluetei.

Micutii pana in 6 ani au si ei un spatiu special amenajat, Miko Kids ne vor pune la dispozitie activitati sportive pentru copiii intre 1-6 ani (da, si ei trebuie sa faca sport!), vor organiza ateliere de dans si muzica pentru copiii prezenti. Iata inca un motiv pentru care trebuie sa-i aduceti pe cei mici la Family Olympics in Bucuresti.

 

Competitie sportiva speciala pentru mamele bloggerite

Pentru ca eu cred in miscare, atat pentru copii, cat si pentru parinti, am pus la cale, impreuna cu prietenii de la World Vision, o sectiune de concursuri, special creata pentru copiii mamelor bloggerite. Sambata, 28 iulie, de la 10.00 la 11.00, copiii vor participa la stafeta in saci si ski race, iar mamele isi pot prezenta numele blogului la microfon pentru ca toti parintii interesati sa afle despre lucrurile minunate pe care le scriu mamele pe blogurile lor. Te asteptam in parcul Tineretului, intrarea Cutitul de Argint, la terenurile de sport special amenajate. Daca vrei sa-i oferi copilului tau o dimineata racoroasa in parc plina de miscare si voie buna, daca esti mama si ai un blog, indiferent de domeniu, te rog sa imi scrii pe adresa ana.nicolescu@mamicaurbana.ro pentru a te inscrie si a participa gratuit la competitia sportiva. Toate inscrierile se fac inainte de eveniment, echipele se formeaza la fata locului.


Despre cele 2 competitii pentru mamele bloggerite:

Stafeta in saci:
Stafeta:
–          Fiecare echipa este formata din 10 persoane, adulti si copii (intre 6 si 14 ani).
–          Fiecare membru al echipei parcurge distanta data (20m) dus-intors, dupa care, la
intoarcere, preda sacul urmatorului membru din echipa. Castiga echipa a carui ultim membru
din linie parcurge primul distanta data dus-intors.
Premii: 9 cozoroc Dolce Sport + 1 extensor pentru echipa castigatoare

 

Ski race pentru familii
–           4 echipe inscrise la fiecare calup, minim 1 copil intre 6-14 ani/echipa,
4-5 pers/echipa
Mecanica: echipele se instaleaza pe skiuri si la fluierul arbitrului au de parcurs o distanta
dus intors; castiga echipa care ajunge prima la sosire
Premii: 5 cozoroc Dolce Sport pentru echipa castigatoare;

 

 

Family Olimpics promoveaza campania “Ghiozdanul plin cu vise”

Vara aceasta, pe parcursul lunii iulie, in 10 orase din Romania, World Vision Romania, Asociatia 11even si Dolce Sport au desfasurat o suita de evenimente sportive “Family Olimpics” pentru petrecerea timpului liber in mod placut, alaturi de familie si prieteni.

Family Olimpics promoveaza campania “Ghiozdanul plin cu vise” prin care World Vision Romania doreste sa contribuie la prevenirea abandonului scolar. Organizatia World Vision isi propune sa colecteze 100 000 de lei pentru a oferi 18 000 de ghiozdane copiilor afectati de saracie din mediul rural.

Studiile realizate de catre World Vision scot in evidenta faptul ca abandonul scolar continua sa fie o problema in Romania. Educatia copiilor din mediul rural depinde in mare masura de resursele materiale existente in fiecare familie. Iar la tara, banii putini nu sunt in de ajuns nici pentru strictul necesar din gospodarie.

Rolul unui astfel de eveniment este de a trage un semnal de alarma asupra importantei pe care o are implicarea noastra in educatia copiilor din mediul rural” a declarat Alina Foghis, coordonatoarea campaniei din partea World Vision Romania.

Pana acum jocurile au avut loc la Cluj Napoca si Piatra Neamt in weekend-ul din 30 iunie-1 iulie si in Timisoara si Bistrita pe 7-8 iulie si Iasi si Sibiu in 14-15 iulie.

Pe 21-22 iulie 2012 am fost la Constanţa si Ploiesti; 28-29 iulie 2012 – Bucuresti si Alba Iulia.

 

Text: Ana Nicolescu

Foto: World Vision

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree