Stiai ca sambata aceasta e Ziua Europeana impotriva Obezitatii?

Tocmai ce am primit o invitatie la un eveniment sanatos si ma grabesc sa vi-l impartasesc. Sambata, 18 mai, incepand cu ora 15.00, putem merge in parcul Oraselul Copiilor sa marcam Ziua Europeana impotriva Obezitatii, tocmai pentru a spune oamenilor care sufera de aceasta boala ca exista tratament pentru ei. Asadar, vom spune „stop” obezitatii, ne vom plimba, vom vorbi cu medici specializati in probleme de obezitate si ne vom simti bine alaturi de: echipa spitalului Ponderas (fostul spital Delta Hospital), Catalin Maruta si echipa Happy Hour, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone si multi alti oameni sensibili la acest subiect, care isi doresc o viata sanatoasa pentru ei si cei din jurul lor. Pentru cei mici vor fi organizate activitati speciale, in colaborare cu ASPO (Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Obezitate).

Vino, si, tu, pentru a atrage atentia asupra faptului ca obezitatea este o boala si poate fi tratata.

Sambata, 18 mai, de la ora 15.00 in Parcul Tineretului, intrarea din Bd. Constantin Brancoveanu, Parcul Oraselul Copiilor.

 Mai multe informatii despre Ziua Obezitatii poti gasi pe pagina evenimentului, https://www.facebook.com/events/158507664323576/, si urmarind hashtagul #ZiuaObezitatii.

945294_463261717081186_770679133_n

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.