Suntem femei. Iubim. Simțim. Idee de cadou de Sfântul Valentin

Este o mare bucurie pentru mine ca Oana Stoianovici, coach și lider transformațional, să scrie un guest post pentru Mămica Urbană și să ofere un voucher cadou pentru sărbătoarea iubirii. Nu vă spun mai multe, o las pe Oana.

Oana StoianoviciSuntem femei. Iubim. Și ne bucurăm de fiecare prilej pe care îl avem pentru a ne celebra relațiile de suflet, fie el și Sfântul Valentin. Pentru cele mai multe dintre noi, fie că suntem încă singure sau avem un partener, relația de iubire este foarte importantă. Când suntem cu prietenele noastre, vorbim întruna despre ‘el’. Despre cum e sau cum ne-am dori să fie; despre tot ce este minunat, dar și despre ceea ce nu funcționează.

Nu e întâmplător că suntem atât de preocupate de relația noastră prezentă sau viitoare. E firesc să ne dorim în viața noastră un bărbat care să ne vadă, să ne iubească – cu imperfecțiunile noastre cu tot – și care să scoată la suprafață ce avem mai prețios ca femei.

Totuși, de multe ori, în ciuda iubirii lui, bărbatul nostru nu poate să ne ajute să ne descoperim ca femei – deși noi ne-am dori asta. El poate doar să se lase fascinat de feminitatea noastră și să ne inspire să o exprimăm și mai mult și mai nuanțat. Esența feminității noastre o descoperim doar prin propria călătorie interioară și, de multe ori, doar în compania altor femei.

De aceea, Sfântul Valentin – sărbătoarea dragostei – este și o celebrare a femininului: energia care trezește iubirea și crează spațiul în care relațiile se formează și cresc.

Pentru tine, femeia care dorește să se descopere proaspătă și vie, de dragul tău, dar și de dragul vostru, avem un cadou:

voucher

Prețul special este valabil doar dacă utilizezi următorul cod voucher: valentin.

Tu, bărbatul ei, îți dorești să o vezi fericită. Zâmbetul ei îți umple inima și brusc știi să definești frumosul. Momentele în care nu e atentă și o poți privi. Momentele în care știi că o iubești.

Îți dorești la fel de mult ca ea să păstrezi iubirea vie. Uneori nu știi cum, alteori reușești. O relație cere de la tine să fii bărbat deși nu ai manual pentru asta. Ți s-a spus că tu ești responsabil să o faci fericită și pare un “job full time” în care mare parte din timp nu înțelegi ce se întâmplă și nu poți controla fluxul emoțiilor spontane. E un mister, lucru care te atrage și te încurcă.

Funcționăm diferit și în această diferență constă magia atracției dintre noi. Preconcepția în care ne încurcam deseori este că putem să facem pe altcineva fericit. Asta este de fapt datoria fiecăruia dintre noi. O relație este spațiul în care te simți împlinit pentru că poți crea mai mult decât când ești singur. Experiența fericirii este lecția ta individuală, experiența împlinirii este lecția lui doi.

Cum faci o femeie fericită? O sprijini să crească și să învețe cum să fie fericită independent de tine. Nu ca o jertfa sau un gest altruist ci ca o investiție. O femeie care știe să fie fericita este o femeie dornică să împărtășească cu tine bucuria, extazul și iubirea. Dacă îi permiți și o urmezi, are puterea să deschidă ferestrele universului și să dansați printre stele.

b6d0049a-a598-456e-9001-a7238b75131a

O femeie trezită este o femeie care nu se mai așteaptă ca tu să ai grijă de ea și își asumă rolul de a te susține și de a te valida. Este o femeie care simte dincolo de vorbe și apreaciază acțiunea. O femeie care te vrea lângă ea și știe să te aibă. O femeie care te atrage.

Text: Oana Stoianovici

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.