Tabara de imaginatie si creatie naturala pentru toti prietenii mei cu varste intre 4 și 8 ani

Te-ai gandit ce faci in vacanta asta? Iti spun eu. Dai din colt in colt gandindu-te ce sa faci, ca sigur ai tai n-au vacanta 3 luni. Si iata cum, dupa ce astepti un an intreg sa vina vacanta mare, o sa stai cu ochii pe pereti asteptand concediul parintilor sa pleci pe undeva. Mai bine iti asiguri un loc in tabara cu Holy Molly, la  Muzeul Antipa, cinci zile, de luni pana vineri, de la 10.00 la 16.00.

Uite ce iti pregatesc:

09.45 – 10.00 – sosirea in tabara

10.00 – 11.30 – atelier de imaginatie si creatie (in fiecare zi vom invata sa creem diverse animalute despre care crezi ca stii totul, dar de fapt mai ai multe de aflat)

11.30 – 11.45 – gustare

11.45 – 13.15 – atelier de joaca adevarata si topaiala inspirata (pentru ca ai energie si trebuie folosita cu rost)

13.15 – 14.00 – pranzul

14.00 – 15.00 – atelier de curiozitati naturale (impreuna cu specialistii muzeului vom invata tot felul de curiozitati despre organismele create dimineata si vom verifica mituri si adevarul din fabule cu animale

15.00 – 16.00 – atelier de fabule si poveste inventata. Nu-i asa ca te-ai saturat de povestile clasice? Hai sa inventam propria noastra poveste si sa iti joci rolul pe care ti-l doresti, asa cum crezi tu ca e bine. Aplauzele celorlalti vor fi suficiente ca sa te inspire).

 

Ai ocazia perfecta sa faci o zi intreaga tot ce iti place. Este o singura regula, sa vii pregatit cu multa imaginatie. De restul ma ocup eu, sa stai fara grija, si tu, si ai tai.

 

 Note!

Atat gustarea, cat si pranzul sunt optionale. Produsele oferite copiilor sunt sanatoase, pregatite in conditii de igiena si cu respectarea tuturor normelor, de la restaurantul Benat, din Piata Victoriei.

Mancarea poate fi insa adusa si de acasa sub forma unui pachetel.

Numarul minim de participanti pentru organizarea unei grupe este de 10 copii.

 

Pret: 1000 lei + 125 lei (gustarea si pranzul, optional)

 

Perioade de organizare:

Iulie: 2-6 iulie si 9-13 iulie

August: 13-17 august si 20-24 august

 

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.