Teatru si Carnaval in weekend-ul dedicat copiilor

Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City si Teatrul de Animatie Tandarica au pregatit activitati inteligente pentru copii

Baneasa Shopping City si Grand Cinema Digiplex celebreaza Ziua Copilului printr-un weekend plin de activitati interactive. Atat in incinta centrului comercial, cat si in cinematograf, copiii vor avea parte de un program special, care include spectacole de teatru, ateliere interactive precum si un mare carnaval.

Colaborarea intre Grand Cinema Digiplex si Teatrul de Animatie Tandarica, Bucuresti aduce in cinematograf  minunata  lume a povestilor. Cele mai apreciate spectacole ale Teatrului de Animatie Tandarica vor fi jucate la Grand Cinema Digiplex dupa urmatorul program:

  • 31 mai, incepand cu ora 18:00, „Motanul incaltat”, o piesa interactiva unde publicul este invitat sa dialogheze cu personajele.
  • 1 iunie, incepand cu ora 11:00, pe scena cinematografului va rula spectacolul „Capra cu trei iezi”, dupa celebra poveste al lui Ion Creanga.
  • 2 iunie, „Pacala” incepand cu ora 11:00, o piesa presarata cu situatii comice, in care personajele „in carne si oase” alterneaza cu papusile.

Piese de teatru

Micutii sunt asteptati la atelierele de creatie care vor avea loc in foaierul Grand Cinema Digiplex, in compania personajelor interpretate de catre actorii Teatrului  de Animatie Tandarica. Zana cea Buna si Printesa de Cristal sunt gazdele Atelierului de Distractie, unde copiii vor putea participa la o multime de jocuri si concursuri. Cei mici isi vor explora latura artistica in cadrul Atelierului de Origami, unde Minnie Mouse ii va invata cum pot realiza figurine de hartie. In cadrul Atelierului de Papusi, Cenusareasa le va arata participantilor cum pot fi create papusi din materiale si obiecte obisnuite. In plus, vor face primii pasi in lumea dansului, in cadrul atelierului sustinut de catre doi indrumatori profesionisti. Atelierele au loc pe 31 mai intre orele 17:00-18:00, pe 1 si 2 iunie intre orele 12:00-13:00.

Biletele pentru spectacolele de teatru s-au pus in vanzare casele de bilete ale Grand Cinema Digiplex. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.grandcinemadigiplex.ro.

In data de 1 iunie, incepand cu ora 17:00, in foaierul cinematografului vom gazdui Carnavalul Micilor Vedete, un bal mascat interactiv, amuzant si plin de surprize.  Pentru ca micutii sa fie pregatiti de Carnaval acestia pot participa in Baneasa Shopping City la sesiunile de face painting, isi pot accesoriza tinutele, iar cei mai iscusiti isi pot crea propriile masti.

Carnavalul Micilor Vedete

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.