Eu ca mamă
comment 1

Testare produse Avon Baby, Servetele umede si Crema pentru iritatii

Zilele trecute am fost cu Mariuca la Brasov. Am facut doua ore din Comarnic, am prins aglomeratie pana la Busteni si ne-am oprit la Carrefour sa mai facem niste cumparaturi. Am ajuns apoi in Piata Sfatului, dupa ce ne-am invartit un timp dupa un loc de parcare. Ne-am oprit la casutele de lemn cu nimicuri, de unde Mariuca si-a ales o minge multicolora, o girafa de lemn tot multicolora si o zornaitoare de lemn, evident tot multicolora.

 

Servetele foarte umede

Cred ca trecusera vreo 3-4 ore de cand plecasem de acasa, si furata de peisaje, de atmosfera, de joaca, am uitat sa-i schimb Pampersul Mariucai. Si cred ca ar mai fi trecut ceva timp pana sa o schimb daca nu as fi detectat o “aroma imbietoare”. Am asezat-o inghesuit pe scaunul scurt al unei pizzerii, i-am scos Pampersul, am desfacut repede noile servetele de la Avon si i-am sters rapid zona care se inrosise deja. Am descoperit ca servetelele foarte umede nu au niciun miros, Slava Domnului, si sunt texturate ca un fagure, fapt ce mi-a usurat rapid curatarea. Pentru ca sunt bine imbibate, nu am folosit mai mult de 3. Daca stau sa impart 64 de servetele, cate are pachetul, la 3 (desi stim ca nu e intotdeauna nevoie de 3), imi ajung pentru 21 de utilizari. Am citit apoi pe pachet ca servetelele sunt imbogatite cu vitaminele A si D si formeaza o bariera de protectie la suprafata pielii. Ce imi place mult la servetelele umede de la Avon Baby este ca nu sunt cremoase. Si desi sunt light, daca le pot spune asa, ele curata foarte bine si zona se usuca foarte repede.

 

Crema densa, dar si light, pentru iritatii

Cu toate ca Mariuca statea inghesuita pe scaun, nu a fost agitata, ca de obicei. De aceea, am profitat si, inainte sa ii pun un Pampers nou si uscat, i-am dat cu Crema pentru iritatii din gama Baby de la Avon. Crema este suficient de densa cat sa formeze o pelicula pe suprafata iritata si suficient de light ca sa intinda usor si sa intre rapid in piele. Ca si in cazul samponului si a lotiunii pentru copii, tubul cu crema este foarte usor manevrabil si permite o dozare exacta a cantitatii de crema. Pana seara, cand am ajuns inapoi la casa de vacanta, Mariuca nu mai era iritata, fapt ce m-a convins sa recomand tuturor mamelor produsele din gama Avon Baby.

 

Text: Ana Nicolescu

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree