TIRIBAM TIRIBUM, spectacol pentru copii, la CinemaPro + CONCURS

Spectacolul TIRIBAM TIRIBUM, se joaca pentru prima data anul acesta, pe data de 16 februarie 2014, la ora 11.00, la CinemaPro. Personajele cele mai iubite de copii – Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli si Tanti Prezentatoare, ajutati de Zana Buna si incurcati pe alocuri de Vrajitoarea Tura Vura, vin sa aduca distractia marca Zurli in fata copiilor si parintilor.

TIRIBAM TIRIBUM schimba tot ceea ce se intampla pana acum in entertainment-ul pentru copii: muzica originala, costumele fascinante, actorii experimentati si conceptul unic al show-ului determina toti spectatorii sa intre in joc. Este un spectacol in care si cei mici si cei mari sunt invitati sa cante, sa danseze, sa se ridice in picioare, sa strige, sa tina pumnii, sa numere. Zana Buna are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrajitoarea super aiurita Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, incearca sa fure distractia copiilor! Are oare vreo sansa? Cand copiii se aliaza cu Gasca Zurli si scot arsenalul de cantece, jocuri, magie si buna dispozitie, Tura-Vura descopera ca binele invinge, iar vrajile nu au nici un efect.

Povestea este sustinuta de cantecele favorite ale copiilor – Are mama o fetita, Daca vesel se traieste, Numaratoarea, dar si de cantece noi originale, ritmate, cu text frumos si usor de retinut. Spectacolul este simplu si usor de inteles de cei mici, coregrafiile sunt usor de imitate, iar mesajul este intotdeauna cu un subtext si pentru parinti.

Unul din marile atuuri ale spectacolului este transformarea personajelor negative in personaje haioase, simpatice, neindemanatice. Copiii au nevoie de personaje negative usor de invins cu mintea, usor de corectat cu sufletul. In conceptele Zurli, personajele negative sunt aiurite, zapacite, sparge – oale, incurca-borcane. Intentiile lor rele sunt doar de suprafata. Privirea lor e prietenoasa, vocea poate sa fie calda si actiunile ei pot cel mult sa aduca zambetul pe buzele copiilor.

Bilete s-au pus in vanzare la casieria CinemaPRO din Str. Ion Ghica, nr. 3 (program casierie de luni pana duminica de la ora 14.00-21.00, telefon 031.824.13.60) si on-line pe www.eventim.ro. Costul unui bilet este de 40 lei de persoana. Pentru copiii sub 2 ani pe care parintii ii tin in brate nu se percepe taxa. Detalii si informatii 0728.295.872.

Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

CONCURS: Castiga una dintre cele 2 invitatii la spectacolul TIRIBAM TIRIBUM din data de 16 februarie. Raspunde, pana la data de 10 februarie, la intrebarea Cum o cheama pe vrajitoarea aiurita? Castigatorii vor fi desemnati prin RANDOM, la data de 11 februarie 2014. Pe o invitatie pot intra 3 persoane.

Poster Tiribam Tiribum_MIC

 

Castigatoarele concusrului sunt comentariile cu numarul 3 si 5: Mami de Rares si Ramona. Va rog sa trimiteti date voastre de contact (numele complet si numarul de telefon) la adresa ana.nicolescu@mamicaurbana.ro. Va multumesc tuturor pentru participare si felicitari castigatoarelor.

S-ar putea să-ți placă și

14 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.