Ca să ai un corp frumos la vară trebuie să începi pregătirile din iarnă. Interviu cu specialiștii de la SKiN MedSpa  

Am început să fiu atentă la corpul meu de la 13-14 ani. Am avut noroc și pubertatea, pentru mine, a fost o etapă ușoară, fără acnee, fără tulburări menstruale și cu un corp crescut armonios. Adolescența m-a prins când au început să intre în țară multe produse colorate, acidulate, dulci și gustoase: înghețată la cornet, Coca-Cola, Kiss, Mars, Chupa-Chups, pizza adevărată. O explozie de gusturi. Nu m-am restricționat la mâncare. Noroc că am avut un metabolism bun. Însă mi-a plăcut mult să merg la sală. Așa m-am menținut până ce am născut. Fără restricții alimentare, doar cu mișcare.

După ce am născut prima oară, am văzut că exercițiile fizice nu mai dau aceleași rezultate. Am adăugat electrostimulare, tunel cu infraroșu, vacuum, masaje cu creme anticelulitice, înot, alergare și muuuuult cardio. Au funcționat.

După ce am născut a doua oară, am început să fiu foarte atentă la nutriție. Abia atunci am înțeles că un corp armonios și sănătos ține 80% de alimentație și 20% de mișcare. Dar nu se rezumă doar la asta.

Acum, în rutina mea zinică sunt:
  • 15 minute bicicletă
  • 5 minute tabata
  • 15 minute core foundation training/foam rolling routine
  • 5 minute duș rece-fierbinte.

Săptămânal, super slow training și din martie reiau înotul.

Tratamente de ultimă generație

Uneori adaug electrostimulare și termocuvertă cu cremă anticelulitică, dar și tratamente profesionale de ultimă generație, cum ar fi criolipoliză, drenaj cu Body Sculptor sau eliminarea grăsimii cu Venus Legacy. Pe cele din urmă le-am încercat în vară și am văzut rezultate. Am vorbit cu specialiștii de la clinica la care am mers, SKiN MedSpa, și iată ce au răspuns la întrebările mele.

Nu omiteți analizele regulate și sfatul medicului

Dar înainte să trecem la întrebări, trebuie să menționez că merg regulat la analize și înainte să încep orice rutină nouă îmi verific anumiți parametrii: glicemie, grăsime corporală, masă musculară, rezistență. Vă încurajez să faceți forme de mișcare și tipuri de tratamente corporale care nu vă pun în pericol sănătatea și despre care v-ați documentat temenic în prealabil. Cereți sfatul medicului acolo unde aveți nelămuriri.

 

Ce tratamente corporale cu efect rapid recomandați? În cât timp se văd efectele?

SKiN MedSpa: Cel mai eficient dispozitiv pentru slăbire rapidă este BodySculptor Excell+. Se pot pierde două măsuri de haine după doar 12 ședințe. De asemenea, după o serie de sesiuni de hidrocolonterapie se pot pierde între 2 și 5 kilograme, însă trebuie să precizez că nu există nici un tratament minune care poate combate o dietă hipercalorică sau sedentarismul.

 

Toate dispozitivele oferă rezultate extraordinare în cazul în care pacientul sau pacienta acordă un minim de atenție alimentației și face și puțină mișcare. Altfel se rezultatele se văd mai greu, în timp sau nu sunt  deloc mulțumitoare.

Rezultatele sunt întotdeauna cumulative, ca și în sport sau dietă. Nu poți să slăbești într-o lună kilogramele acumulate în ani de zile. De aceea trebuie constanță și determinare, și atenție mai ales la aportul caloric. Majoritatea subestimează numărul zilnic de calorii mâncate sau băute și supraestimează efortul fizic depus, adică numărul de calorii pe care îl arde organismul.

 

Pentru ca tratamentele corporale să aibă efect, ce este indicat și ce nu este să facem în timpul unui abonament de remodelare?

SkinMedSpa: În primul rând, trebuie respectată frecvența ședințelor recomandate în urma evaluării corporale. În al doilea rând, hidratarea este esențială și trebuie să bem cât mai multă apă, chiar și 3-5 litri pe zi, mai ales în sezonul cald. Apa reduce și apetitul și ajută la eliminarea celulelor grase pe care le distrugem cu ajutorul tehnologiei.

Aproape toate dispozitivele eficiente acționează prin distrugerea celulelor de grăsime, care o dată eliminate, nu se refac. De aceea se obțin niște rezultate extraordinare pe termen relativ scurt, care se pot întreține pe o durată nedefinită în condițiile în care se adoptă un stil de viață sănătos.

Din păcate, nu există un tratament sau o pastilă minune care să ne facă să slăbim mâncând peste ceea ce are nevoie organismul nostru sau cu o dietă bazată pe mâncare hipercalorică și mult zahăr consumat sub orice formă. De aceea, dacă după ce slăbim reluăm excesele alimentare, atunci restul celulelor adipoase rămase își modifică forma și ne îngrășăm încet și sigur la loc.

Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să fim atenți la ce și cât mâncăm și în măsura în care este posibil, să introducem puțină mișcare în viața noastră. Ca să menținem rezultatele pe termen cât mai lung, putem face câte o ședință de întreținere la intervalul de timp recomandat sau putem relua tratamentele după o perioadă de pauză, ca să continuăm procesul de remodelare, mai ales când este vorba despre mai multe kilograme în plus.

 

Care este cea mai wow procedură de remodelare de la SKiN MedSpa din rezultatele pe cliente? 

SKiN MedSpa: Am selectat cu foarte mare atenție dispozitivele în momentul în care am realizat conceptul și am deschis clinica SKiN MedSpa. Toate dispozitivele pe care le avem sunt din gama premium, ceea ce înseamnă că dau cele mai bune rezultate din gama tuturor dispozitivelor de același tip, pentru aria tratată.

De exemplu, pentru slăbire rapidă, BodySculptor Excell+ are cea mai bună tehnologie, tratând concomitent mai multe zone deodată, dar pentru reducerea stratului adipos de pe abdomen, flancuri și coapse Vanquish ME oferă cele mai bune rezultate.

 

Celebrul tratament de criolipoliză reușește să elimine definitiv grăsimea încăpățânată, iar Venus Legacy este printre puținele dispozitive care elimină  și grăsimea și stimulează producția de colagen, ceea ce înseamnă că se pierde în volum și în același timp pielea din zona tratată devine mai tonifiată, mai fermă.

 

De exemplu, se elimină bărbia dublă și în același timp se tonifiază pielea și se reduce aspectul ridurilor din zona gâtului. Fiecare dintre dispozitivele enumerate dă rezultate WOW în funcție de problema tratată, în condițiile în care se respectă planul de tratament și indicațiile specialiștilor noștri.

 

Ce contraindicații au procedurile de remodelare? Cine nu poate să le facă? 

SKiN MedSpa: Contraindicațiile sunt standard și se referă în general la femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu dispozitive de metal implantate sau care suferă de cancer sau boli autoimune. Fiecare procedură are contraindicațiile ei și de aceea este necesară evaluarea corporală în prealabil, pentru că se discută cu medicul sau specialistul istoricul medical și care sunt toate contraindicațiile în cazul tehnologiei folosite.

Toate dispozitivele utilizate la SKiN MedSpa sunt 100% sigure, au ani de studii clinice efectuate și au obținut certificări riguroase, precum FDA, care garantează eficacitatea și faptul că nu prezintă riscuri pentru sănătate.

Nu toate procedurile de remodelare corporală din piață sunt sigure, și este indicat să solicităm cât mai multe informații despre tipul de aparate folosit, riscurile asociate sau dacă există efecte secundare înainte de a alege orice procedură.

 

Ce calificare are personalul SKiN MedSpa?

SKiN MedSpa: Avem o echipă de care suntem tare mândri, un medic cu specializare în chirurgie plastică, un asistent medical, o terapeută cu mulți ani de experiență pe terapii corporale și o cosmeticiană. Astfel, fiecare din ei, prin virtutea formării lor, reușesc să își aducă contribuția astfel încât clienții noștri să beneficieze de un plan de tratament complet.

 

Un gând pentru mămicile urbane

SKiN MedSpa: Majoritatea clientelor noastre sunt mămici urbane, ocupate, poate obosite sau stresate, însă care reușesc în fiecare zi să fie minunate, cu toate că sunt  mereu contra-cronometru. Ne bucurăm că ne calcă pragul, pentru că vrem să le răsfățăm, să avem grijă de tenul sau de corpul lor și să plece relaxate,  cu zâmbetul pe buze, mai frumoase, mai suple, mai încrezătoare.

O femeie care are grijă de ea, indiferent că are 20, 40 de ani sau 70 de ani este o femeie frumoasă, care are relații mai bune cu ceilalți, care nu acumulează frustrări și care este respectată pentru că în primul rând se respectă pe sine.

În plus, te simți mai bine când nu îți porți cu greutate anii, când începi să îți întreții tinerețea la 20 de ani și o faci permanent, toată viața. Inclusiv bărbații au înțeles acest lucru și numărul lor celor care au grijă de ei devine mai mare de la an la an.

Repet, este extrem de importantă prevenția și tratamentul potrivit pentru fiecare nevoie în parte.

Aveți grijă de voi sau lăsați specialiștii de la SKiN MedSpa să vă ajute cu un sfat, cu un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor, timpului dar și bugetului vostru! Vă așteptăm să ne cunoaștem la sediul SKiN MedSpa din str. Brașov nr. 25.

 

 

În articolul următor vorbim despre tratamentele faciale.

Text: Ana Nicolescu

Specialist: Stanca Cioarga

Foto: SKiN MedSpa

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

  1. Am fost și eu la ei pentru un tratament de cosmetică și a fost o experiență nu doar utilă pentru fața mea, dar și pentru psihic, pentru că doamnele de acolo sunt extrem de drăguțe.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.