Știri
Leave a comment

Trupa Aurelian Temisan & The Funk Society concerteaza in beneficiul “Salvati Copiii”

In perioada februarie-martie 2013, trupa Aurelian Temisan & The Funk Society va sustine cinci concerte caritabile in beneficiul Organizatiei Salvati Copiii. Fondurile atrase vor fi directionate catre programul pentru reducerea mortalitatii infantile, care isi propune dotarea cu echipamente medicale a maternitatilor si sectiilor de nou-nascuti din 15 orase.

Organizatia Salvati Copiii beneficiaza de sprijinul artistilor, care vor concerta pro bono, si al cluburilor, care pun la dispozitie spatiile pentru desfasurarea concertelor. Cele cinci concerte vor avea loc in Bucuresti, dupa urmatorul calendar: 22 februarie – Club Route 66 ; 28 februarie – Music Club; 10 martie – Club Prometheus; 15 martie – Spice Club; 21 martie – Club La Muse.

Trupa The Funk Society a luat fiinta in vara anului 2010. Perioada imediat urmatoare a determinat multe schimbari de componenta, ajungandu-se abia in toamna lui 2011 la “formula ideala” pentru genul pe care incearca sa il abordeze, unic in Romania, odata cu alaturarea lui Aurelian Temisan, vocea pe care trupa o cauta de mult si care pune in sfarsit punctul pe… “Funk”. Evident, genul de muzica abordat este funk, cu influente disco, jazz si R&B. “Este un proiect muzical inedit pe piata noastra, ce isi propune sa promoveze odata cu nasterea sa sansa la viata a bebelusilor. Participam la aceasta campanie pentru zambetele celor mici, pentru zambetele parintilor care isi strang pentru prima oara in brate copilul nou-nascut”, a declarat Aurelian Temisan.

N-22Feb_m

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii dintre tarile UE – dubla fata de media europeana. In tara noastra, la fiecare 5 ore moare un copil care nu a implinit varsta de un an.

Anul trecut, Organizatia Salvati Copiii a reusit sa doneze echipamente medicale vitale maternitatii Cantacuzino din Bucuresti, maternitatii din Adjud si Sectiei de Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Neamt. Astfel, din februarie 2012, 64 de copii nascuti prematur au supravietuit datorita incubatoarelor donate de Salvati Copiii, iar aproape 300 de mame au nascut in conditii optime utilizand masa de nasteri sau masa chirurgicala oferita de organizatia noastra.

“Cu sprijinul filialelor si al voluntarilor Salvati Copiii, am desfasurat campania de strangere de fonduri in Bucuresti si in mai multe orase din tara. Apelam din nou la generozitatea bucurestenilor si nu numai, pentru ca impreuna sa reusim sa oferim cat mai multor copii nascuti prematur sansa la viata”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii Romania. “Le multumim lui Aurelian Temisan si trupei The Funk Society pentru initiativa lor si pentru  implicarea in acest proiect. Sustinerea lor ne ajuta sa ne indeplinim obiectivul nostru final, acela de a scadea rata mortalitatii infantile in Romania”.

 Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree