Tu cum iti gasesti echilibrul?

Din noiembrie, de cand am cunoscut-o pe Claudia Buneci, in programul “Green-up your life”  si mi-a devenit consilier personal de nutritie, eu sunt din ce in ce mai crazy mother greener. Vanez produsele sanatoase, am invatat sa ma uit pe etichete si la ingrediente nu doar la data expirarii, am aflat cateva dedesupturi din industria alimentara, vizitez din ce in ce mai mult magazinele naturiste si ma pasioneaza orice are legatura cu conectarea cu natura, cu introspectia, cu zen, pace si iubire.

Lucrurile par sa aiba mai mult echilibru si mi se deschid noi usi la care nici nu visam. Eu nu ma mai simt obosita, coplesita, nu mai racesc asa des, iar cand racesc, fac forme usoare pe care le tratez tot cu remedii naturale: baie fierbinte cu sare si ulei esential de lavanda, de pin, de cuisoare, de brad si ce se mai gaseste, ceai de ghimbir indulcit cu miere, gingerata cat se poate de iute si zero proteina animala. Astfel ca am ajuns sa experiementez pe pielea mea ca alimentul ne este medicament, asa cum spune Dr. Ruxandra Constantina, medic pentru supermame, la fiecare workshop de-al ei.

Un proiect care mi-a atras atentia in mod deosebit este noul Equilibrium, un nou concept corner la Mega Image din Piata Sudului, specializat cu 2500 de produse alimentare si nealimentare, pentru un stil de viata sanatos: produse alimentare bio, condimente, seminte si germeni, raw-vegan, nutritie sportiva, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curatat bio.

unnamed (1)

Mai mult decat atat, la Equilibrium se organizeaza evenimente speciale pentru mame. Pe 4 iunie, intre orele 16.00 si 17.30, Dr. Luana Sahian si Dr. Alina Antohe vor sustine seminarul despre inceputul alimentatiei sanatoase la copii.

unnamed

Pe 5 iunie, intre orele 11.00 – 12.30, Equilibrium va invita la atelierul despre ingrijirea personala a gravidelor si bebelusilor (5 iunie).

unnamed (1) 

Iata o initiativa buna si isteata de branding pentru o viata mai sanatoasa. Cu cine ma vad joi si vineri sa ascultam informatii de la specialisti si sa cotrobaim prin rafturile cu sanatate?

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

  1. […] pentru ca au facut posibil aceste lucruri: intalnirea cu nutritionista Claudia si primirea uriasului cos de la Mega Image […]

  2. […] pentru ca au facut posibil aceste lucruri: intalnirea cu nutritionista Claudia si primirea uriasului cos de la Mega Image […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.