Turneul ZURLI cu spectacolul “Uite, vine Mos Craciun!”

Membrii Gastii Zurli impreuna cu Mirela Retegan se urca din nou in microbuzul ZURLI, sa imparta din magia Craciunului! “Uite, vine Mos Craciun”! este un spectacol festiv vesel, emotionant si colorat spectacoldedicat intregii familii.

Tura Vura , cea mai caraghioasa vrajitoare din lume, ar vrea sa opreasca sarbatoarea Craciunului si sosirea Mosului. Dar, Gasca Zurli, impreuna cu Zana Buna, au pregatit trucuri speciale pentru ea. Copiii vor ajuta Gasca si Tura Vura va suferi cea mai mare infrangere din viata ei.

Surpriza spectacolului este Mos Craciun, care isi face aparitia, spre bucuria copiilor din sala. Fetita Zurli are multe intrebari pentru Mosul, intrebari pe care cu siguranta cei mici le-au adresat macar o data parintilor lor: cum reuseste sa ajunga intr-o singura noapte peste tot, cine ii aduce lui cadouri, daca nu il doare barba si cine ii pregateste lui masa de Craciun.  Mosul raspunde rabdator la toate intrebarile si le face surprize minunate prietenilor din Gasca si copiilor din sala.

Spectacolul este interactiv, copiii, si parintii din sala fiind in permanenta antrenati in actiune, in cantece si jocuri. Cantecele si colindele traditionale, din folclorul romanesc si din folclorul copiilor, au fost reorchestrate si interpretate in cea mai vesela maniera.

Costumele sunt frumoase, colorate, de sarbatoare, iar intreg spectacolul este invaluit in magie.

Programul Turneului

2 decembrie- Sibiu, Casa de Cultura a Sindicatelor
3 decembrie- Baia Mare, Teatrul Municipal
4 decembrie- Zalau, Casa de cultura a Sindicatelor
5 decembrie- Cluj, Casa de Cultura a studentilor
6 decembrie- Satu Mare, Casa de cultura a Sindicatelor
7 decembrie -Targu Mures, Casa Tineretului, Sala Mihai Eminescu
8 decembrie- Brasov, Centrul Cultural Reeduta
11 decembrie- Timisoara, Opera Nationala Romana
17 decembrie- Bacau, Casa de Cultura a Sindicatelor

Pretul unui bilet este de 25 lei. Copiii care sunt tinuti in brate nu platesc bilet.

Detalii pe www.zurli.ro

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.