Un nou eveniment ANIMAX aduce distractie si premii in Parcul Herastrau pentru catelul tau!

Animax, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti si in colaborare cu Planeta HamHam, organizeaza cel mai distractiv eveniment pentru catei, duminica, 14 aprilie 2013! Incepand cu ora 15:00, toti iubitorii de caini sunt invitati impreuna cu patrupezii lor in Parcul Herastrau, intrarea de langa restaurantul Pescarus, unde Animax si Planeta HamHam au pregatit pentru ei o multime de cadouri, concursuri haioase, lectii gratuite de dresaj, dar si alte surprize!

Posesorii de caini isi vor putea inscrie animalele de companie la concursuri  in cadrul carora preferatii lor vor defila pe covorul rosu, vor fi admirati si fotografiati precum niste adevarate vedete! La finalul prezentarii, juriul va stabili castigatorii si va oferi o multime de premii atat lor, cat si celorlalti participanti. Pentru cateii carora nu le plac paparazzi, dar care adora miscarea, Animax si Planeta HamHam au pregatit si concursuri de agility cu premii pe masura.

Vrem ca seria evenimentelor organizate la locul de joaca Animax sa devina un prilej de bucurie pentru fiecare iubitor de patrupezi. Asa cum noi suntem mereu in cautarea unor activitati noi de petrecere a timpului liber, asa si ei au nevoie de momente dedicate lor in exclusivitate. Ce alt mod mai bun de a petrecere duminica daca nu facandu-ti animalul de companie fericit? Pe langa momentul de relaxare, va face si multa miscare. La locul de joaca pentru catei Animax nimeni nu sta!”, a incheiat Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

In spatiul de joaca inaugurat de Animax in luna martie vor fi amenajate mai multe zone, astfel ca patrupezii nu se vor plictisi nicio secunda! Animax va pune la dispozitia lor boluri cu mancare si apa, lectii gratuite de dresaj, dar si o zona unde posesorii vor putea primi, la cerere, o caricatura cu cainele lor. Pentru ca evenimentul sa fie complet, vor avea loc si demonstratii de agility si mondioring sustinute de profesionisti!

Toti iubitorii de caini, impreuna cu patrupezii lor mici sau mari, sunt asteptati duminica in spatiul de joaca din Parcul Herastrau, intrarea Pescarus pentru o portie zdravana de distractie si rasfat.

 Animax a lansat pe 10 martie 2013 locul de joaca pentru catei din parcul Herastrau, avand o suprafata de 800mp. Echipamentele de dog agility au fost in centrul atentiei pentru cei peste 200 de catei prezenti la deschidere. Alaturi de ei a fost si Adelina Pestritu si catelusul ei Mon Cher, care au oferit premii participantilor. Nu au lipsit demonstratiile de dresaj, concursurile si premiile constand in hrana delicioasa pentru catei.

Locul de joaca pentru catei Animax din parcul Herastrau va fi deschis tot timpul anului, avand intrarea libera.

Comunicat de presa

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.