Un weekend de parenting, 11-13 martie 2016.

Kit de bună creștere părintească pentru primii ani cu copilul tău

În perioada 11-13 martie, la Institutul pentru fericire (Bd. Dacia, nr 14), va avea loc primul weekend de parenting organizat de Eu, părinte ghemotoc, adică Ioana Agachi și Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană, cu o experiență de 7 ani în spate și mai mult de 50 ateliere de parenting realizate. Subiectele abordate pe parcursul acestui weekend vor oferi părinților toate resursele necesare încă din perioada sarcinii și până la vârsta de 3 ani a ghemotocului: de la atașament la comunicare, până la gestionarea emoțiilor și stabilirea unor limite cu blândețe.

Seminariile sunt organizate astfel:

  • Vineri, 11 martie 2016, între orele 18.30-19.30 – Kit de primă relaționare. Despre atașament, despre cum dependența se transformă în autonomie, despre relaționarea emoțională.
  • Sâmbătă, 12 martie 2016, între orele 10.00-11.30 – Kit de gestionare a balaurilor emoționali. Despre cum se dezvoltă emoțiile, despre crizele de tantrum, despre criza “Nu”, despre agresivitate și anxietatea de separare.
  • Duminică, 13 martie 2016, între orele 10.00-11.30 – Kit de aplicare a disciplinei. Despre limite, între libertate și NU, despre disciplină ca insuflare de valori, despre tipuri de disciplină și despre stilul tău.

Aceste seminarii sunt gândite să răspundă nevoilor viitorilor și proaspeților părinți (copii cu vârsta până în 3 ani),  pentru că, deși începuturile sunt pline de entuziasm, sunt și pline de teamă de necunoscut, iar informația are rolul de a te liniști și de a te face să te simți în control. În cadrul seminariilor părinții vor afla despre diferitele teorii și tehnici de parenting astfel încât să ajungă să dezvolte o relație emoțională sănătoasă cu ghemotocii.

Costul participării la aceste seminarii este de 200 lei pentru toate cele trei seminarii și 100 de lei pentru un singur seminar. Cuplurile beneficiază de reducere, astfel costul participării la toate cele trei seminarii este de 320 sau 150 pentru unul singur.

Iar pentru că este luna în care sărbătorim mamele și femeile ne-am gândit la o reducere specială sub forma unui voucher cadou cu o reducere de 10% față de prețul standard. Astfel, puteți face un cadou în valoare de 180 lei, unei mame care vă este dragă.

1758eb78-6dfb-4750-bc18-64da3f4a5317

Pe parcursul seminariilor vom avea activități dedicate și copiilor pentru a-i ține ocupați. Partenerii noștri de la Wooden Toys & Crafts (magazin online cu jucării din lemn), Oakadu (magazin online de jucării din lemn cu specific Waldorf și Montessori) și Căsuța Aventurilor (loc de organizat petreceri aniversare și evenimente pentru copii) vor asigura distracția celor mici prin ateliere și jucării potrivite fiecărei etape de dezvoltare.

La sfarșitul evenimentului vom avea și o tombolă cu premii frumoase și interesante atât pentru părinți cât și pentru copii.

Evenimentul este organizat de către Eu, parinte ghemotoc cu susținerea Secom®, Itsy Bitsy,  Ixio, Metropolitan Life si Diana Damalan Photography.

 Pentru mai multe informații sau întrebări puteți să luați legătura cu Ada Chindea, coordonator PR, pe mail (ada@go-big.ro) sau la telefon, 0722-655-507.

Hai să petreci un weekend cu Eu, parinte ghemotoc, un weekend pentru dezvoltarea ta ca parinte! (www.euparinteghemotoc.ro)

Comunicat de presă

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.