Știri
Leave a comment

Un weekend de parenting cu “Eu, părinte ghemotoc”, 15-16 octombrie 2016

Seminarii de parenting ce îți vor oferi un kit de bună creștere părintească pentru primii ani cu ghemotocul tău!

Toamna aceasta, în perioada 15-16 octombrie, vă invităm la Kindi Center (str. Delea Veche, nr.35), unde va avea loc cel de-al doilea weekend de parenting organizat de noi, Eu, părinte ghemotoc. Pentru cine nu ne cunoaște, noi suntem Ioana Agachi și Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană, cu o experiență de peste 7 ani în spate și mai mult de 50 ateliere de parenting realizate.

Pe parcursul celor două seminarii veți primi informații utile și necesare încă din perioada sarcinii și până la varsta de 3 ani a ghemotocului! Vom vorbi despre ce înseamnă traumă, micro-traumă și crizele de dezvoltare, pentru a le înțelege, deosebi și preveni, despre dezvoltarea sexualității și rolul ei în devenirea copilului. Vom explora nevoile emoționale ale celor mici, pornind de la identificarea și gestionarea lor, în vederea dezvoltării unei relații autentice și sănătoase cu ghemotocul. Temele vor fi abordate după cum urmează:

 • Sâmbătă, 15 octombrie 2016, între orele 10.00-12.00 – Kit de gestionare a traumelor infantile. Despre micro- traumă si traumă – riscuri și beneficii în dezvoltarea ghemotocului, despre ce înseamnă crizele de dezvoltare, despre etapele dezvoltării sexualității și mai ales despre rolul nostru în dezvoltarea emoțională și socială a celui mic.
 • Duminică, 16 octombrie 2016, între orele 10.00-12.00 – Kit de identificare a nevoilor emoționale. Despre ce se întâmplă în lumea ghemotocului, ce nevoi are și cum le putem identifica, despre plâns și alte emoții, despre tehnici de empatie și relaționare emoțională.

De ce să participi?

Pentru că:

 • începuturile sunt pline de entuziasm, dar și de teamă de necunoscut;
 • informația are rolul de a te liniști și de a te face să te simți în control;
 • poți fi confuz legat de noile teorii și tehnici de parenting și simți nevoia de clarificare;
 • vrei să dezvolți o relație emoțională sănătoasă cu ghemotocul tău;
 • vrei sa fii pregătit și să crești împreună cu cel mic.

Detalii organizatorice:

 • Cui se adresează: Viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani.
 • Locație: Kindi Center
 • Investiția voastră:
  • 200 lei/ persoană/ 2 seminarii
  • 125 lei/ persoană/ 1 seminar
  • copiii au intrarea gratuită
 • Înscrieri: pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos. Plata se face în contul pe care îl veți primi în urma completării formularului. Pentru mai multe informații sau nelămuriri ne puteți contacta la numerele de telefon: 0744 831 508/ 0721 254 119 sau pe office@euparinteghemotoc.ro.

Formular de înscriere

Vă așteptăm alături de cei mici! Ghemotocii vor avea o zonă de joacă special amenajată pentru ei, unde partenerii noștri de la Creștem Părinți vor asigura distracția celor mici prin ateliere și jucării potrivite fiecărei etape de dezvoltare.

Iar pentru că ne place să oferim părinților participanți la seminariile noastre o gamă cât mai variată de servicii, ne-am gândit să aducem alături de noi 3 afaceri românești, pornite tot de părinți grijulii, cu produse pe care altfel le-ați găsi doar in mediul online. Produse dedicate copiilor: de la hăinuțe din lână, până la cosmetice naturale, dar și cărticele educative în limba engleză.

Diana Damalan Photography va fi alături de noi și de această dată și ne va bucura cu imagini minunate din timpul seminarului și mai ales cu piticii la joacă. În plus prietenii noștri de la Secom, vor pregăti pentru fiecare participant un mic cadou.

Hai să petreci un weekend cu Eu, parinte ghemotoc, un weekend pentru dezvoltarea ta ca părinte! Detalii pe www.euparinteghemotoc.ro

Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree