Urban Legs la PROIECT13. Animatii pe colanti

Creative Arts organizeaza duminica, 3 martie, incepand cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de personalizat colanti. Cu ajutorul trainerilor Creative Arts veti da un suflu nou ciorapilor si colantilor dumneavoastra.

Urban Legs reprezinta cel de-al saptelea atelier din platforma de creativitate numita Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate in perioada toamna 2012-primavara 2013.

Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o tinuta sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi.

Participantii la atelier vor invata diferite tehnici de pictat pe ciorapi si colanti. Fiecare pereche de ciorapi va fi pictata in functie de stilul vestimentar al participantelor si de dorintele acestora.

Colanti cu buline, cu modele colorate, imprimeuri personalizate, creativitatea este singura limita.

Fiecare cursant va avea la dispozitie materialele necesare (vopsea pentru design textil, pensule, sabloane, stampile, etc.) necesare pentru a transforma banalii colanti in obiecte vestimentare deosebite.

Cursantii pot veni cu o pereche de ciorapi, colanti sau leggings pe care doresc sa ii personalizeze. Cu ajutorul culorilor puteti transforma o tinuta stearsa intr-una plina de viata.

La finalul atelierului fiecare participant isi va lua acasa obiectul vestimentar personalizat.

Atelierul este sustinut de Mary Stroe, trainer de design textil in cadrul Creative Arts si designerul din spatele brandului Skinny Bunny (http://skinnybunnyyyy.blogspot.com/ http://skinnybunnyyy.tumblr.com/  http://www.notjustalabel.com/skinnybunny).

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura in atmosfera boema, specifica ceainariei Caffé D`Arthé. Toti participantii se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice, sortimente variate de ciocolata calda numai buna pentru sezonul rece, cu dulciuri si dulceturi homemade delicioase.

Costul atelierului „Urban Legs” este de 40 de lei.

Acest cost include toate materialele si accesoriile folosite de participanti si un voucher de 10 lei  pentru bunatatile ceainariei. Varsta recomandata pentru participanti: intre 12 si 80 de ani.

Durata cursului: intre 2 si 4 ore, in functie de modelele alese de fiecare participant.

Inscrierea se poate face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limita de inscriere: 3.03.2013, ora 10:00, in limita locurilor disponibile.

PosterProiect13_3martie_poster

Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Proiect13

Despre PROIECT13

Proiect13 (sustinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, care vor fi organizate bilunar, incepand din 15 septembrie 2012, la ceainaria Caffé D`Arthé.

 Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. Creative Arts realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, croitorie, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica,  actorie/improvizatie  si stand-up comedy.

Comunicat de presa

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.