Vizita in fabrica Danone

Ieri am fost, pentru a doua oara, in vizita la fabrica Danone. Mi-a placut, si de data asta, curatenia din fabrica, faptul ca se respecta normele de fiecare persoana care intra acolo si ca am vazut lapte lichid, nu lapte praf, spulberand astfel un mit mai vechi despre produsele Danone. Va las sa vedeti poze din fabrica si daca vreti sa cititi un articol complet cu multe detalii despre productie, il gasiti aici, pe blogul Pitici sau voinici.

Cu ocazia vizitei la fabrica, cei de la Danone ne-au facut cunoscut un nou produs pentru copii, Branzica natur, pe care Mariuca a savurat-o cantand Nino Nino Danonino. Stiu ca se amesteca brandurile, dar ea manca tare fericita. Iar eu eram multumita. Mai multe despre experienta testarii noului produs, va voi spune in zilele ce urmeaza.

 

Text: Ana Nicolescu

Foto: Elena Ciric

S-ar putea să-ți placă și

9 comentarii

  1. Toate arata frumos, ingrijit… problema este ce contin aceste produse… ca mie iaurtul danone mi se pare ca are gust pregnanat de FAINA ! si asa sunt multe produse lactate de pe piata de la mai oti producatorii… asa ca aleg din ce in ce mai des sa merg direct la producatori, tarani din mediul rural. si recomand asta. nu mai spun de diferenta de pret.

    1. Sigur, gusturile nu se discuta. Eu nu simt niciun gust de faina si aleg de obicei gama simpla, fara fructe. Din ce am vazut la fabrica, iaurturile nu contin nimic altceva decat lapte si fermenti, trecute prin diferite procese. Si eu aleg pentru unele alimente producatorii locali, numai ca la produsele lactate, mie mi se pare cam riscant. Nu stii care sunt conditiile de stocare, de prelucrare, de deozitare, de transportare. Nu stii daca se face analiza laptelui. Dar e o optiune pe care o alegem sau nu in functie de experienta fiecaruia. Tot ce pot sa spun e ca mie mi s-a parut foarte safe si transparent modul de preparare a iaurturilor la Danone.

      1. eu am lucrat cu aplicatiile lor. Contin multe altele. Nu sunt insa afisate.

        Avantajul produselor Danone este igiena impecabila.

  2. Eu te cred ca asa arata, cu toate ca auzisem comentarii care contrazic aceste imagini. Asa cum a spus si ileana conteaza foarte mult si ce pun in iaurturi, nu e normal sa fie valabile atat de mult timp. Nu mananc Danone si nu imi schimb parerea, prefer iaurturile romanesti in care, sper eu nu sunt inca atat de multe prostii ca in cele straine.

    1. Oana, nu vreau sa te influentez in vreun fel, insa asa cum i-am spus si Ilenei, in iaruturi pun lapte si fermenti. Termenul mare de valabilitate este dat de modul de ambalare, de racire, de fermentare, de stocare. Despre iaurutrile romanesti nu stiu ce pun in ele, pot doar sa-ti spun ce am vazut la Danone. Si asa cum ii spuneam si Ilenei, faptul ca tot procesul este atat de transparent, ma face sa cred ca este totul in regula cu iaurturile Danone. Acum, pe bune, cine ar fi chemat presa in fabrica daca ar fi fost nereguli? Cei de la Danone organizeaza vizite si pentru reprezentantii presei scrise. Asa am fost eu acum cativa ani. Am zis asta ca poate nu consideri blogurile ca facand parte din categoria media.

  3. […] blog la fabrica Danone: Pitici dar voinici , Baby Manager, Maseria de Parinte, Calea Lactee, Mamica Urbana, Laura Frunza, Olandezul Zburator, Trei Badica (care sunt, de fapt, patru) , Talente de […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.