Vreau sa-l ajut pe Mos Craciun!

O campanie ZURLI in care ii invatam pe copiii nostri generozitatea!

Vremurile sunt grele si pentru Mos Craciun si orice initiativa care sa-i mai usureze din munca ii prinde tare bine. Mosul vrea sa vada toti copiii fericiti, dar singur nu reuseste sa faca asta.

Zurli te cheama sa il ajutam pe Mos Craciun! Cu ajutorul nostru, el poate sa ajunga si la copiii mai putin norocosi si care merita sa se bucure de cadouri la fel cum se bucura copiii nostri.

Anul acesta il ajutam pe Mos Craciun sa ajunga la Centrul Comunitar “Sfantul Vasile” din Bucuresti, sector 4.

Ce facem?  Avem o lista de la centru, cu toti copiii luati in evidenta acolo. Lista contine prenumele, varsta si dorintele copilasului.

Cum poti ajuta? Noi vom posta lista pe site-ul nostru www.zurli.ro, in cadrul sectiunii dedicate campaniei si pe pagina noastra de Facebook – facebook.com/CompaniadeevenimenteZurli.

Tu alegi un copil din lista – ideal ar fi sa faci asta impreuna cu copilul tau sau un copil care vrei sa simta ca participa la aceasta campanie si ne dai un e-mail la adresa contact@zurli.ro, in care ne spui numele copilasului ales. Pregatesti apoi un cadou, fie cu ceva din lista dorintelor copilului, fie cu un dar pe care il alegi tu. Pachetul trebuie ambalat frumos, intr-un cadou inchis, de preferat cutie, si trebuie sa arate la fel de frumos ca si cand ar fi facut   pentru copilul tau.  Va avea o eticheta cu numele copilului si varsta pentru care se face donatia

Noi vom deschide doua puncte de colectare, in zona de joaca ZORKY PLANET de la etajul 2 al AFI PALACE Cotroceni si la MAGIC CITY, locul de joaca din BANEASA MALL. Punctele vor fi deschise in perioada 6-8 decembrie si 13-15 decembrie, intre orele 10.00-20.00. Noi ne dorim foarte tare ca aceste pachete sa fie pregatite  de parinte impreuna cu copilul sau copiii sai. Mosul o sa le multumeasca. Astfel, la depunerea pachetului, o  sa primiti o scrisoare  din partea lui Mos Craciun, personalizata cu numele celui care a muncit pentru el, copil sau adult.

Spune, si tu, impreuna cu noi Vreau sa-l ajut pe Mos Craciun!

Vreau sa il ajut pe Mos Craciun!+m

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.