Știri
Leave a comment

Vreau sa stiu cine esti. Hai sa ne cunoastem!

De fiecare data cand scriu un articol ma gandesc sa ma expun cat mai bine, sa imi transpun starea cat mai fidel realitatii si scriu uneori plangand de fericire sau de neputinta, alteori, razand cu gura pana la urechi, amuzata de-o intamplare cu Mariuca sau scriu plina de duiosie, cu capul aplecat un pic spre umarul drept, zambind cu recunostinta si abia tinandu-mi sufletul, cand va spun despre Iulia cea dulce. Cand scriu, rememorez cu mintea, cu ochii, cu gandul, cu cuvintele tot ce traiesc. Nu ma gandesc la nimic altceva.

Cand fac publica postarea pe Facebook si incep sa primesc comentarii atat de frumoase, de sustinere, de lauda, de incurajare, imi dau seama ca nu am scris numai pentru mine, ca sa-mi pastrez mie si familiei mele amintirile intr-un jurnal online, ci am scris pentru toate mamele si pentru toti cei care se regasesc in trairile mele. Si atunci ma simt implinita. Simt ca am ajutat cu ceva pe cineva. Am pus undeva degetul pe rana, am zis ca e normal sa fie asa, sa simti asa la un moment dat in viata, ca e ok sa avem emotii, ca e bine sa le acceptam si sa ne acceptam asa cum suntem, ca suntem oameni, nu roboti si ca e cel mai bine sa fim autentici.

Si pentru ca voi ma cunoasteti, iar eu, pe multi dintre voi, nu, mi-ar fi de mare ajutor daca ati raspunde la chestionarul de la acest link: https://www.surveymonkey.com/s/T738X6S. Chestionarul are 3 parti, una despre blogul meu, a doua despre bloguri in general si a treia cu informatii demografice despre voi. Completarea lui dureaza 5 minute. Acesta face parte din cea de-a treia editie a Studiului de Audienta pe Bloguri, demarat de agentia Standout si ma ajuta pe mine sa stiu pentru cine scriu, cine rezoneaza cu trairile mele. Ma ajuta sa te cunosc.

Va multumesc!

Text: Ana Nicolescu

Foto: Sabina Ghiormescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree