Vrei ca tatii sa participe la nasterea bebelusului lor? Inscrie-te in concurs.

Exclusiv pentru tati. Concurs “The Best Picture Father & Child”

Se pare ca anul 2013 este anul tatilor. Multe evenimente se invart in jurul lor, printre care si concursul F64Studio si Fundatia Crucea Alba, “The Best Picture Father & Child”. Concursul are ca scop strangerea de fonduri pentru ca tatii sa aiba dreptul legal de a participa la nasterea bebelusului lor. Sigur, este vorba despre tatii curajosi. Lui Bogdan i s-a oferit sansa de a participa, acum 2 ani, la nasterea Mariucai, insa refuzul lui a venit prompt si ferm. A stat insa cu mine in fiecare dintre cele 4 nopti petrecute la maternitate. Ceea ce il face curajos si iubitor. Acum o luna, la nasterea Iuliei, i s-ar fi oferit aceeasi sansa, insa raspunsul ar fi fost acelasi.

Cei care doriti sa sustineti prezenta tatalui la nastere, puteti participa la concursul “The Best Picture Father & Child”.

Ce trebuie sa faceti?

  1. Imortalizati o ipostaza plina de dragoste parentala dintre tata si copil
  2. Donati 25 de lei pe BursaBinelui.ro, pentru fiecare poza inscrisa
  3. Inscrieti o poza sau mai multe pe F64Studio

Asadar, aveti sansa sa donati pentru ca 2013 sa devina anul in care tatii au descoperit emotia de a participa la nasterea bebelusului lor. Un drept legal necunoscut de cei mai multi si respectat de foarte putine maternitati, prezenta tatalui la nastere a devenit un lux pentru cei putini. Orice barbat, care doreste, are dreptul sa fie alaturi de viitoarea mama la nastere si sa aiba bucuria de a-si intampina bebelusul atunci cand acesta vine pe lume.

Anul acesta, Fundatia, in parteneriat cu BCR, participa la Campionatul de Bine. Strategia Fundatiei de stimulare a donatiilor on-line este sa organizeze o serie de evenimente pentru donatorii sai. De aceea a lansat acest proiect impreuna cu F64Studio.

Multi parinti nu stiu ca exista acest drept legal de a lua pe cineva cu ei in sala de nasteri, chiar daca e cezariana sau nastere normala. Cei de la Crucea Alba vor sa faca cunoscut acest fapt – ca exista un drept pe care parinti au voie sa-l ceara, mai ales in maternitatile de stat – prin materiale informative, evenimente de awareness, sa cumpere acele kituri sterile (halat, papuci, masca, manusi de unica folosinta) si sa le furnizeze maternitatilor, astfel incat sa nu zica “nu ai cum sa intri in sala ca nu esti steril si nu avem sa-ti dam si tie imbracaminte”.

Doamnelor, surprindeti-va sotul intr-o ipostaza de “tatic sexy” si postati poza pe pagina de concursuri F64. Alaturi de F64Studio si Fundatia Crucea Alba, pozele vor fi analizate de un juriu VIP.

Mariile premii:

Premiu 1: Un curs foto F64, de o zi, la alegere

Premiul 2: O imprimanta Canon Pixma MG2250

Premiul 3: un voucher de 30 poze (10×15) in cadrul serviciului de printing F64

3 mentiuni: cate un joc  de laser tag de 15 min in cadrul Laser Maxx Romania Unirea Shopping Center (castigatorul impreuna cu 9 prieteni).

Daca vreti sa va convingeti, puteti citi mai multe informatii aici.

Iata si filmul campaniei:

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.