Știri
Leave a comment

Vrei să lucrezi la MamaPan?

În ultimul timp, am tot participat la evenimente la care mi-am delectat papilele gustative cu bunătăți de la Brutăria MamaPan Pâine cu maia. Nu sunt mare fan pâine sau cozonac cu maia, însă cornulețele cu nucă sau cu gem și pâinea integrală cu tot felul de semințe mi se par delicioase.  Mama Pan este o întreprindere socială, înființată de Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate, unde lucrează femei care își cresc singure copiii. Din august 2015, oferă produse naturale, fără conservanți, amelioratori sau alte substanțe cu poțential nociv. Mamele care prepara produsele MamaPan folosesc doar retețe tradiționale și lasă pâinea să crească în mod natural, așa cum făceau mamele și bunicile noastre, cu răbdare și grijă pentru cei dragi.

mp3

Proiectul este minunat. Produsele sunt delicioase și nutritive. Comenzi există, atât individual, pentru fiecare acasă, cât și pentru evenimente sau pentru corporații. Marea provocare este acum să găsească mână de lucru. Dacă vă tentează lucrul într-un mediu curat, optimist și sănătos sau știți pe cineva interest să între în echipa Mama Pan, iată condițiile de angajare:

– Să fii mamă care își crește singură copilul/copiii sau mamă care are mai mult de doi copii minori;
– Să ai documente care dovedesc că minorul/minorii sunt în întreținerea mamei (dacă ești mamă singură);
– Să ai domiciliul în București, conform cărții de identitate.

Experiența într-o brutărie, patiserie, covrigărie sau în restaurant este un avantaj, dar lipsa experienței nu este eliminatorie.

Iată aici ce scrie Corina, una dintre persoanele implicate în acest proiect, despre provocarea de a găsi fete muncitoare care să lucreze la ei.

Te rugăm să trimiți CV-ul tău la gslobozeanu@cpe.ro. Dacă ai întrebări, poți scrie la aceeași adresă sau sună-ne la 0727 454 825.

Sharing is caring. Mulțumim!

Text: Ana Nicolescu

Foto: Brutaria MamaPan Paine cu maia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree