WEBSTOCK. 29 septembrie 2017. JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Cel mai mare eveniment de social media din România

webstock-bloggeri

Finalul lunii septembrie aduce cea de-a X-a ediție WEBSTOCK. Pe 29 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, își dau întâlnire bloggeri, vloggeri, influențatori, celebrități media, consultanți și manageri din domeniul digital și Social Media, PR-i și agenții de comunicare. Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media. Evenimentul este format din workshop-uri susținute de spreakeri competitivi pe domeniul dezbătut, gala de decernare a premiilor și petrecerea. Conferintele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Proiecte premiate în cadrul Galei

În cadrul Galei vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate în ultimul an. Nominalizările vor fi anunțate pe 12 septembrie, iar categoriile sunt Publishing, Utility, Best Use of Photography, Influencer Campaigns, Special Projects, Social Media Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Inovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video Online, ABSOLUT Personality of the Year. Detalii despre fiecare acțiune, criteriile de jurizare și informații despre membrii juriului găsiți aici.

Rezervă-ți un loc la WEBSTOCK

Webstock propune mai multe modalități de înscriere. Îți poti asigura participarea la eveniment prin achitarea taxei de 200 RON + TVA sau poți solicita acreditare ca blogger pentru acces Full-Day sau ca specialist pentru acces Half-Day. Detalii aici.

Nu uitați să urmăriți nominalizările și să votați proiectele și oamenii care au adus valoare în viețile voastre. Anul trecut nu am reușit să ajung, însă acum 2 și 3 ani am făcut gașcă mare cu bloggerii din nișa de parenting. Pe 29 se anunță cel puțin 50 de bloggeri de parenting. Tudor Bezea a început un demers prin care să fie adăugată și secțiunea de Parenting în cadrul premiilor.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.