Workshop “Slabeste sanatos” by Mamica Urbana, Editia a II-a, sambata, 24 noiembrie, 12.00-14.00, la sala-concept B.Energy

Plan de atac in 7 pasi pentru a te simti bine in pielea ta

Intr-o lume ideala, fiecare se simte bine in pielea lui. Societatea insa, dicteaza tipare de frumusete si impune norme greu de atins. Pentru a corespunde societatii actuale trebuie sa fii mama, femeie de cariera, casa sa fie curata, hainele calcate, mancarea sa fie propaspata, iar sotul multumit. Cum putini oameni pot atinge un asemenea nivel, apar frustrari, deseori inecate cu mancare. Iar cei care nu vor sa atinga acest nivel, sunt norocosi. Inseamna ca se iubesc pe ei asa cum sunt.

Fie ca te supui rigorilor societatii, fie ca nu, este bine de stiut ca orice kilogram in plus peste limita normala, iti afecteaza sanatatea.  La workshop-urile Slabeste sanatos vorbim despre:

  • Mitul copilului gras si frumos – cum ne indopam copiii pentru a creste grasi si frumosi, despre cum le indesam cate o prajitura atunci cand sunt suparati ca sa nu mai planga, despre cum putem sa construim obiceiuri alimentare sanatoase incepand chiar din copilarie (inclusiv ca mancarea se serveste la masa, alaturi de familie, ca este un ritual sfant, este o binecuvantare).
  • Mirajul fast-food – ce contin alimentele tip fast-food si mezelurile, cum ne afecteaza sanatatea, de ce cauzeaza obezitate si de ce sunt periculoase la copii.
  • Femeia biblica, femeia rubensiana, femeia anorexica, femeia Barbie – cum a evoluat/involuat femeia si feminitatea de-a lungul vremii si care au fost si care sunt obiceiurile alimentare sanatoase si nesanatoase.
  • Ce, cand si cum mancam – fructe, legume, seminte, fructe uscate, fibre, carne, lactate
  • Sugestii de mancare pentru mesele din zi – fiecare participant va primi o lista cu sugestii de alimente sanatoase si de combinatii light pentru a manca variat, proaspat si suficient.
  • Apa. Ne ajuta sau nu sa slabim? – cata apa bem pe zi, ce este hiperhidroza, riscuri si beneficii in functie de apa. Ce alte lichide trebuie sa includem in dieta noastra pentru a ne mentine la un nivel optim de hidratare?
  • De ce nu slabim?

 

In cea de-a II-a editie a workshop-ului Slabeste sanatos, vom pune la bataie un plan de atac in 7 pasi pentru a te simti bine in pielea ta.

Dr. Ruxandra Constantina, medic specialist medicina de familie, competenta apifitoterapie si reflexoterapie, va vorbi despre despre nutritie, masaj si hidratare. Iar Anca Boalca, psiholog clinician, despre meditatie, me time si gandire pozitiva. Dar inainte de sfaturile speaker-ilor, vom face 10 minute gimnastica pe tocuri, cu ajutorul trainerilor de la sala-concept B.Energy, pentru a creste nivelul endorfinelor si a ne elibera de stres. Vom avea prezentari de produse care ne ajuta in procesul de detoxifiere sau care mentin elasticitatea pielii. La final, avem cadouri slim pentru toti paticipantii.

Veti primi recomandari si solutii targetate pentru un stil de viata sanatos cu renuntarea la obiceiurile nocive si schimbarea obiceiurilor alimentare. La workshop-urile Slabeste sanatos veti beneficia de recomandari personalizate pentru o alimentatie bazata pe produse naturale, hidratare corespunzatoare, multa miscare si gandire pozitiva, fara sa recomanam diete restrictive, fara sa calculam zilnic numarul de calorii ingerate.

 

Va asteptam sambata, 24 noiembrie, 12.00-14.00, la sala-concept B.Energy (vezi harta)

Cost/participant: 39 lei, cat o masa sanatoasa la restaurant

Inscrieri pe ana.nicolescu@mamicaurbana.ro

 

Parteneri:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.