Workshop-uri de sanatate la Equilibrium

Joi seara, am participat la un workshop despre nutritie organizat la cornerul Equilibrium din Mega Image Piata Sudului. Dupa o incursiune cu metroul care mi-a adus aminte de vremea facultatii, am intrat in cel mai mare Mega de pana acum. Cum atelierul incepuse deja, nu am avut timp sa cercetez zona si am luat loc cuminte pe un scaun alb, langa Ioana, caci noi acum suntem siameze si umblam numai in cardasie.

Dr. Luana Sahian, consultant in nutritie si Dr. Alina Antohe, medic pediatru, au detaliat etapele alimentatiei copii, de la 0 la 3 ani, cu accent pe alaptare, pe introducerea treptata a alimentelor, pe echilibru, pe preventie, pe alergii. Am aflat parerea lor despre miere, despre carnea de porc, despre consumul de fructe, despre dimensiunea portiilor si despre obiceiurile alimentare de care parintii sunt responsabili. Eu am ridicat problema alimentatiei in gradinite si am semnalat nevoia unei miscari ample pentru un meniu santos si echilibrat in crese si gradinite.

Workshop-ul a durat o ora si jumatate, iar intrarea a fost libera. La final, am primit o gramada de bunatati bio. O treime din ele sunt deja mancate de Mariuca si de Iulia. Mega Image organizeaza periodic astfel de intalniri. Puteti afla programul workshop-urilor de pe pagina lor de Facebook sau de pe platforma www.stamdevorba.ro/naturalsisanatos.

unnamed (2)

Dupa workshop mi-am hranit sufletul si ochii, admirand produsele de la Equilibrium. Peste 2 000 de produse cu etichete din alea pe hartie recilata, ivoire si usor aspra, unele aratand o imagine cu lavanda, altele cu mosc, unele pe sticle maro ce tineau in ele elixiruri pentru un par mai sanatos, altele pe cutii de tabla cu dropsuri mentolate. Unele inveleau cicolati cu sirop de agave, altele fainuri si seminte provenite din culturi ecologice. Produse pentru copii, pentru mame, pentru gravide, pentru proaspat initiati in ale verdelui, dar si pentru cei mai hotarati, pentru cei care au nimerit in acest magazin ca sa fie adusi pe calea cea sanatoasa, produse pentru corp, pentru par, detergenti naturali, lapte vegetal, vinuri cu continut mic de sulfiti, oh, heaven is a place on earth. Daca sunteti, ca mine, iubitori de vin, mereu in cautarea celui mai bun, daca nu stiti ce sa alegeti si, mai ales de unde sa incepeti, va recomand sa intrati pe platforma online asociata conceputlui cornerului Wine Gallery din Mega Image Bucuresti Mall:  http://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese.

Platforma umbrela www.StamdeVorba.ro gazduieste mai multe comunitati de interes si este folosita ca o sursa importanta de informatii si locul preferat de interactiune pentru o categorie larga de produse si pasiuni ale consumatorilor Mega Image.

Odata cu deschiderea concept cornerul Equilibrium Health & Wellness in Mega Image Piata Sudului (destinat unei alte comunitati), a fost lansata si platforma online asociata acestui corner, tot pe platforma umbrela www.stamdevorba.ro, si anume  https://stamdevorba.ro/naturalsisanatos

Beneficiile unilizatorilor acestei plaforme:

·          Informatii despre peste 2500 de produse naturale si sanatoase (equilibrium health & wellness)

·          Articole si recomandari scrise de experti

·          Forum cu ceilalti membri ai comunitatilor

·          Chat live cu specialistii nostri

·          Distinctii si invitatii la evenimentele din concept corner Equilibrium Health & Wellness

 

Asadar, va invit sa va informati si sa va asumati un stil de viata sanatos.

 

Text: Ana Nicolescu

 

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. M-ai facut curioasa sa vizitez si eu cornerul Equilibrium, mi se pare un concept interesant si mi se pare util sa gasesc intr-un singur loc o gama asa variata de produse. Sper sa se mai deschida astfel de concept cornere si in alte magazine Mega Image, sunt sigura ca ar fi binevenite!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.