YouSee: VEZI, AUZI, VORBESTI cu bebelusul tau! Un eveniment organizat de White PR, in colaborare cu Mamica Urbana

Saptamana trecuta mamele bloggerite au aflat despre un nou sistem de monitorizare, pe numele lui YouSee. Evenimentul a avut loc la Orhideea Spa, raiul fiecarei femei. Cum nu ma pricep la tehnica, spicuiesc din comunicatul de presa.

Solutia de supraveghere Yousee permite monitorizarea audio-video a copilului prin internet utilizand un telefon mobil de tip smartphone, o tableta sau browserul calculatorului. Ai instalat aplicatia pe tableta sau telefon, ai alimentat camera YouSee si gata. Simplu, fara configurare, fara CD de instalare, direct de pe telefon sau tableta. Oriunde ai fi, daca ai acces la internet, poti sa il vezi, sa il auzi si sa comunici cu bebelusul tau. YouSee e atat de usor de folosit,  incat il poti muta oriunde si poti chiar inregistra!

yousee

De ce e YouSee diferit de alte sisteme de monitorizare de tip camera IP sau Baby Monitor? Spre deosebire de un baby monitor obisnuit sau o camera IP obisnuita, YouSee iti permite sa vezi, sa auzi, sa vorbesti, sa inregistrezi si sa accesezi inregistrarile de oriunde ai fi. Camera  poate fi accesata simultan pe baza de parola de catre membrii familiei (mama de la birou, tata din delegatie in Austria, bunica din bucatarie, matusa din Canada, verisoara din Italia etc.). Si toate acestea foarte simplu: PLUG & PLAY. YouSee ofera mai multe modalitati de utilizare decat solutiile clasice de supraveghere si monitorizare: supraveghere copil, monitorizare bona, supraveghere locuinta. Poti afla mai multe despre sistemul de monitorizare de pe site-ul dedicat http://yousee.ro/.

O postare mult mai detaliata a Inei, mama bloggerita, participanta la eveniment si foarte prietena cu tehnica, gasiti aici.

BluParty pentru copiii mamelor bloggerite

In timp ce mamele ascultau detalii despre YouSee si testau aplicatia, copiii lor, se distrau la petrecere oferita de BluParty. Imaginile vorbesc de la sine. A, mamele isi puteau vedea copiii prin intermediul aplicatiei YouSee, in timp real.

BluParty

bluparty kids

BluParty 1

Eveneimentul s-a incheiat cu un rasfat binemeritat pentru mamele bloggerite. Ele au ales fie sa testeze terapiile spa de 15 minute, fie sa se balaceasca in piscina alaturi de copii. Puteti citi la Cristina si Laura cum au fost terapiile si rasfatul la piscina.

Orhideea Spa_piscina

Orhideea Spa_relaxare

Orhideea Spa_spa

Multumiri tuturor partenerilor de la acest eveniment: Aqua Carpatica, Vavian Pharma, Weleda, Prajiturel.com, Boutique Bebe, Cadouri Altfel.

Prajiturel 1

Text: Ana Nicolescu

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

3 comentarii

  1. […] s-a numit evenimentul pentru mame bloggeriţe la care am fost sâmbătă. Organizat de Mămica Urbană şi WhitePR, deci m-am simţit […]

  2. […] Cu câteva săptămâni în urmă, am fost invitată la un eveniment foooarte complex şi frumos (aşa cum deja m-a obişnuit Mămica Urbană ) care s-a lăsat cu o bălăceală în piscină pentru mine şi una în piscina cu bile pentru Lidia De unde şi până unde? Păi ni s-a prezentat YouSee, un mic sistem de monitorizare care are avantajul că poate fi lăsat să meargă toată ziua acolo unde vrei să supraveghezi ceva sau pe cineva (de ex, pe bebe cu bona sau copilul la grădiniţă) şi se instalează ca o aplicaţie normală pe tabletă sau smartphone sau direct din browser-ul calculatorului. Deci atunci când vrei să vezi ce se întâmplă acolo click şi gata Eu nu mă pricep foarte tare la tehnică dar dacă mi s-a părut simplu înseamnă că aşa e Iată aici detalii: http://yousee.ro/ În timp ce noi participam la prezentare şi păpam ceva bun de la Prajiturel.com, cei de la BluParty îi distrau pe Lidia şi pe tati, apoi eu am făcut o baie în piscina de la Orhideea Spa. Cum eu am fost pe fugă să mă întorc acasă cu Lidia să o culc (a fost aşa intensă toată treaba că a adormit în maşină ), iar “muzica şi dansul” i-au aparţinut Anei (organizatoric, desigur ) cel mai bine e să aflaţi direct de la ea tot firul poveştii: http://mamicaurbana.ro/yousee-vezi-auzi-vorbesti-cu-bebelusul-tau-un-eveniment-organizat-de-white-pr… […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.