Eu ca mamă
comments 3

YouSee: VEZI, AUZI, VORBESTI cu bebelusul tau! Un eveniment organizat de White PR, in colaborare cu Mamica Urbana

Saptamana trecuta mamele bloggerite au aflat despre un nou sistem de monitorizare, pe numele lui YouSee. Evenimentul a avut loc la Orhideea Spa, raiul fiecarei femei. Cum nu ma pricep la tehnica, spicuiesc din comunicatul de presa.

Solutia de supraveghere Yousee permite monitorizarea audio-video a copilului prin internet utilizand un telefon mobil de tip smartphone, o tableta sau browserul calculatorului. Ai instalat aplicatia pe tableta sau telefon, ai alimentat camera YouSee si gata. Simplu, fara configurare, fara CD de instalare, direct de pe telefon sau tableta. Oriunde ai fi, daca ai acces la internet, poti sa il vezi, sa il auzi si sa comunici cu bebelusul tau. YouSee e atat de usor de folosit,  incat il poti muta oriunde si poti chiar inregistra!

yousee

De ce e YouSee diferit de alte sisteme de monitorizare de tip camera IP sau Baby Monitor? Spre deosebire de un baby monitor obisnuit sau o camera IP obisnuita, YouSee iti permite sa vezi, sa auzi, sa vorbesti, sa inregistrezi si sa accesezi inregistrarile de oriunde ai fi. Camera  poate fi accesata simultan pe baza de parola de catre membrii familiei (mama de la birou, tata din delegatie in Austria, bunica din bucatarie, matusa din Canada, verisoara din Italia etc.). Si toate acestea foarte simplu: PLUG & PLAY. YouSee ofera mai multe modalitati de utilizare decat solutiile clasice de supraveghere si monitorizare: supraveghere copil, monitorizare bona, supraveghere locuinta. Poti afla mai multe despre sistemul de monitorizare de pe site-ul dedicat http://yousee.ro/.

O postare mult mai detaliata a Inei, mama bloggerita, participanta la eveniment si foarte prietena cu tehnica, gasiti aici.

BluParty pentru copiii mamelor bloggerite

In timp ce mamele ascultau detalii despre YouSee si testau aplicatia, copiii lor, se distrau la petrecere oferita de BluParty. Imaginile vorbesc de la sine. A, mamele isi puteau vedea copiii prin intermediul aplicatiei YouSee, in timp real.

BluParty

bluparty kids

BluParty 1

Eveneimentul s-a incheiat cu un rasfat binemeritat pentru mamele bloggerite. Ele au ales fie sa testeze terapiile spa de 15 minute, fie sa se balaceasca in piscina alaturi de copii. Puteti citi la Cristina si Laura cum au fost terapiile si rasfatul la piscina.

Orhideea Spa_piscina

Orhideea Spa_relaxare

Orhideea Spa_spa

Multumiri tuturor partenerilor de la acest eveniment: Aqua Carpatica, Vavian Pharma, Weleda, Prajiturel.com, Boutique Bebe, Cadouri Altfel.

Prajiturel 1

Text: Ana Nicolescu

 

 

 

 

3 Comments

  1. Pingback: Rasfăţ şi siguranţă | Olandezul Zburător...

  2. Pingback: YouSee, un tool util pentru mămicile active | Mămica Activă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree