Știri
Leave a comment

Zurli in lumea florilor. Atelier de creatie florala pentru copii

9 Martie 2013, ora 11.00, Luna Cafe & Bistro

Suntem convinsi ca va plac florile. Sigur va place sa le primiti. Poate la fel de mult va place sa le si oferiti. Ati primit vreodata flori de la copilul vostru? Sau v-ar placea sa primiti, atunci cand mai creste?

Sigur va doriti un copil iubitor de frumos si creativ. Noi va ajutam cu primul pas. Il aducem printre flori, ii povestim despre frumusetea florilor, cum se ofera ele, cum se ingrijesc, in ce ocazii putem sa ne exprimam cu ajutorul lor. Apoi il lasam sa se joace cu florile si sa realizeze singurel un aranjament, pe care sa il dea apoi in dar cuiva drag.

Desigur ca ii vom ajuta pe cei mici pe toata durata atelierului. Atelierul este sustinut de Ioana Marinescu, designer floral, asistata de haiosul personaj Zurli, Clopotel.

Ioana si Clopotel ii vor ajute pe cei mici sa patrunda in lumea magica a florilor si sa se bucure, impreuna cu parintii de o activitate creativa si recreativa de week-end. Si pentru ca suntem in plina luna a lui Martisor, ne vom juca cu flori de primavara, accesorizate din plin cu buburuze, fluturasi si snururi alb-rosii.

DSC_7484a

Va asteptam cu drag pe 9 martie, de la ora 11.00, la Luna Cafe & Bistro, strada Viitorului, nr.32.

Cat timp copiii lucreaza, mamicile se pot relaxa la o cafea sau pot sa li se alature celor mici.

Costul atelierului este de 70 de lei si include toate materialele folosite si aranjamentul pe care copiii il vor lua acasa.

Inscrierile se fac la 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

 

Comunicat de presa

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree